Unox publiceert 11e editie Sinterklaasboeken

Ze zijn er weer! Drie nieuwe Sinterklaasboeken met mooie verhalen en prachtige illustraties. Ze zijn geschreven door Paul van Vliet, Winston Gerschtanowitz en André Kuipers. Dit jaar brengt Unox ze uit en vanaf november liggen ze in de winkel bij JUMBO en C1000.

Vlnr Andre Kuipers Paul van Vliet en Winston Gerschtanowitz met de ingelijste cover van het door hen geschreven Sinterklaasboek
Wij voorzien in de dagelijkse behoefte aan voeding, hygiëne en persoonlijke verzorging met merken die mensen helpen zich goed te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen.
  3 of 8

Nieuws

Meer nieuws RSS Feed

Unilever Future Leaders’ League

Wil jij je ontwikkelen tot een toekomstig leider? Meld je dan nu vóór 30 november aan voor de Unilever Future Leaders’ League 2015. Tijdens deze wereldwijde competitie voor 1e-, 2e-, 3e- en 4e-jaarsstudenten leer je alles over onze business en over het leiderschap van de toekomst van onze topleiders. Neem deel aan de voorronde in Rotterdam en verkrijg toegang tot de wereldwijde finale in Londen. LET OP: de Unilever Future Leaders’ League staat los van het Unilever Future Leaders Programme. Dit zijn twee verschillende trajecten.

  • Selfie van jonge mensen aan het strand

Meer over Future Leaders’ League