Unilever is Industry Group Leader in DJSI

Aan Unilever is de eerste plaats toegekend in de bedrijfssector Food, Beverage & Tobacco van de Dow Jones Sustainability Index (DJSI) 2015. Zij is een van slechts 24 bedrijven die zijn uitgeroepen tot Industry Group Leader.

Unilever-DJSI-464.261
Wij voorzien in de dagelijkse behoefte aan voeding, hygiëne en persoonlijke verzorging met merken die mensen helpen zich goed te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen.
  3 of 8

Nieuws

Unilever, Randstad Participatie en Hamilton Bright geven mensen met arbeidsbeperking een start op de arbeidsmarkt

22-09-2015: Rotterdam, 22 september 2015 - Unilever Nederland, Randstad Participatie en Hamilton Bright zijn een pilot-samenwerking gestart waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan in de buitendienst van Unilever hebben gekregen. Gedurende 8 maanden gaan twaalf mensen aan de slag in een commerciële functie op de winkelvloer, nemen ze deel aan trainingen en krijgen ze toegang tot een netwerk van bedrijven. Hun kans op een duurzame baan na afloop van de periode wordt hierdoor vergroot.

Meer nieuws RSS Feed

Unilever Foundation-partners in Nederland

Vooral onder kinderen vraagt voldoende beweging extra aandacht. Daarom zetten we ons samen met de Johan Cruyff Foundation in om kinderen te stimuleren in beweging te komen en te sporten.

  • JCF homepage

Unilever Foundation-partners in Nederland