Carrière

Iedere dag gebruiken meer dan 2 miljard mensen Unilever-producten om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen met merken en diensten die goed zijn voor hen en voor anderen. Bij Unilever hebben we de ambitie om de omvang van ons bedrijf te verdubbelen en onze impact op het milieu te halveren. Om die ambitie te realiseren, zijn onze medewerkers cruciaal; wij zijn ervan overtuigd dat zij het grote verschil maken.

Werken bij Unilever betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf waar zowel een persoonlijke benadering als een prestatiecultuur centraal staan om het beste uit iedere werknemer te halen. Het betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen via het krijgen van directe verantwoordelijkheid, training en diverse uitdagingen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde mensen met energie, creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om ambitieuze doelen te realiseren.

Unilever Future Leaders Programme

Management traineeship mogelijkheden voor starters.

Karel Raymakers

Meer over het Unilever Future Leaders Programme

Stages

Mogelijkheden voor MBO-, HBO- en WO studenten.

Erik Liebe

Meer over stages bij Unilever

Ontmoet Unilever

Ontmoet ons tijdens een evenement of doe mee aan een inhouse-event.

Joost Luijendijk

Meer over wanneer, waar en hoe je ons kunt ontmoeten.

Huidige vacatures

"Bij Unilever gaat het niet alleen maar om zeep of shampoo. Het gaat erom hoe mensen leven. Het gaat erom mensen te helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren en tegelijk ons te helpen een sterk, duurzaam bedrijf op te bouwen”

Chris Loxley, New Business Manager R&D

Unilever-merken wereldwijd

Unilever brands around the world

Merken