Andrélon

Andrélon, in 1940 opgericht door de Nederlandse kapper André de Jong, biedt voor ieder wat wils: de juiste verzorging voor ieder haartype.

Haal meer uit je haar met Andrélon

Andrélon is het meest gekochte haarverzorgingsmerk van Nederland. Innovatie is onze sleutel tot succes. Wij blijven inspelen op veranderende wensen op het gebied van haarverzorging. Andrélon heeft met een zeer uitgebreide range voor ieder haartype of iedere haarwens een specifieke oplossing.

Continu wordt gewerkt aan vernieuwende producten. Zoals Andrélon Droogshampoo, hét geheim om snel tussendoor te zorgen voor een frisse coupe. Naast Verrassend Volume zijn er nu twee nieuwe varianten: Langer Fris en Zomerblond.

Andere recente innovaties zijn:

  • Andrélon Oil & Care: heerlijke verzorgingsproducten met voedende oliën die het haar tot in de puntjes verzorgen en helpen pluis te voorkomen.
  • Andrélon Haar & Hoofdhuid: een haarverzorgingslijn die zowel haar als hoofdhuid verzorgt, met producten samengesteld op basis van een intensief voedende formule met Nutrium 10, met 10 vitaminen en mineralen die de conditie van de hoofdhuid verbeteren en verzorgen.
  • Andrélon Natuurlijk Puur: producten met natuurlijke ingrediënten en heerlijke, ontspannende geuren. De lijnen Zuiver & Zen en Zijdeglans & Zen verzorgen het haar en geven tegelijk een relaxgevoel.

We brengen ook regelmatig nieuwe stylingproducten op de markt, zoals in mei 2013 de Pink Collection, een lijn met vier nieuwe producten voor elk kapsel om in no-time de meest trendy looks te creëren. Onze stylingproducten zijn overzichtelijk ingedeeld in verschillende groepen, ieder voor een ander kapsel. Dus of je nu een kort koppie hebt, een bos wilde krullen of een haardos met slag, Andrélon heeft de juiste stylingproducten voor jouw haar.

Andrélon for Men

Mannen hoeven hun haarverzorgingsproducten niet meer te lenen van hun partner! Speciaal voor hen heeft Andrélon een lijn bestaande uit vijf shampoos en een gel. Helemaal afgestemd op de wensen van de man: ze zorgen voor schoon, fris en goed gestyled haar. Bovendien zorgt de extra mannelijke geur voor een energieke start van iedere dag. Daarnaast heeft Andrélon een speciale anti-rooslijn voor mannen gelanceerd. De nieuwe lijn Anti-Roos for Men met NUTRIUM 10 bestrijdt en voorkomt roos niet alleen, maar zorgt er ook voor dat het haar er gezond en sterk uitziet. Deze productlijn is er in vier varianten voor verschillende haartypes.

Andrélon for Men Styling

Met Andrélon For Men Styling komt Andrélon tegemoet aan de stylingwensen van mannen. Met de zes nieuwe varianten: Mega Hold Gel, Sport Gel, Rework Putty, Styling Wax, Matt Clay en Restyle Gum, kan iedere gewenste look worden gemaakt. De stylingproducten hebben verschillende ‘hold levels’ en eigenschappen, wat de mogelijkheid biedt om voor ieder haartype of iedere haarstijl het juiste product te kiezen.

Ook voor kinderen

Andrélon heeft twee shampoos die zijn afgestemd op het haar van kinderen: Andrélon Prinses-shampoo en Andrélon Piraat-shampoo. Deze Andrélon for Kids-shampoos hebben een zachte, pH-huidneutrale formulering die een heel milde verzorging biedt. En, ook heel belangrijk: ze prikken niet in de ogen.

Zie ook de brochure met informatie over haarverzorging.

ONS ASSORTIMENT

Video’s

Terug naar boven

Artikelen

Terug naar boven

SOCIAL MEDIA + TIPS

Tips
  • Was je haar met lauw tot warm water en vermijd te heet water. Dit kan je hoofdhuid irriteren.

  • Spoel je haar goed uit nadat je het gewassen hebt, zodat alle shampooresten zijn verwijderd. Shampooresten kunnen jeuk geven en voor dof haar zorgen.

  • Vermijd bij het gebruik van stylingproducten zo veel mogelijk de hoofdhuid en spray of kneed ze echt in het haar.

Terug naar boven

Wat zit er in onze producten?

Overige Info

Terug naar boven