Calvé

Met de sauzen van Calvé is het iedere dag feest. En dan is er ook nog Calvé Pindakaas. Wie is daar niet groot mee geworden?

RUIME KEUZE

Of het nou gaat om een dagelijkse maaltijd met aardappelen, vlees en groenten of een feestje, bbq, fondue of gourmet, met Calvé wordt je maaltijd net wat lekkerder! Calvé biedt een ruim assortiment aan sauzen en dressings voor verschillende momenten. Zo zijn er heerlijke mayonaises – lekker voor bij de aardappeltjes – en verrukkelijke partysauzen, die elke barbecue, gourmet en dagelijkse maaltijd nog feestelijker maken!

haal eruit wat erin zit

Daarnaast is er natuurlijk ook Calvé Pindakaas, dé favoriete pindakaas van Nederland. Calvé Pindakaas is een bron van bouwstoffen, vitaminen en mineralen en is smeuïg tot op de bodem.

AL MEER DAN 115 JAAR

Calvé is al meer dan 115 jaar een vertrouwd merk. Ontstaan in 1898 uit een fusie tussen de in 1883 opgerichte Nederlandsche Oliefabriek (NOF) in Delft en het Franse bedrijf van de gebroeders Emmanuel en George Calvé, staat Calvé voor kwaliteit en de beste smaak. Of het nu om mayonaise, sladressing of pindakaas gaat!

HET VINKJE

Een aantal Calvé-producten draagt het Vinkje. Dit logo helpt consumenten bewust te kiezen voor producten met een gezondere samenstelling. De deelnemers aan het logo willen daarmee een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl onder Nederlandse consumenten.  Producten met het Vinkje bevatten weinig of minder verzadigd vet, transvet, suiker en zout. Dit zijn voedingsstoffen waarvan je volgens internationale aanbevelingen voor gezondere voeding beter niet te veel kunt eten. Kijk voor meer informatie over het Vinkje op de websiteLink opens in a new window.

MEER MERKEN

Logo Hellmann's
Logo Bertolli

ONS ASSORTIMENT

Artikelen

Terug naar boven

SOCIAL MEDIA + TIPS

Tips
  • Sinds maart 2010 gebruikt Calvé voor haar mayonaise vrije-uitloopeieren. Calvé was daarmee de eerste grootverbruiker van eieren die de overstap maakte naar deze diervriendelijkere eieren.

  • Met sla kom je heel gemakkelijk aan de geadviseerde 200 gram groenten per dag en je kunt er oneindig mee variëren. En met de dressings van Calvé wordt een salade extra lekker. In Nederland eten we al ruim 450 jaar sla; in 1560 kwam salade voor het eerst voor in een Nederlands kookboek.

  • De commercials van Calvé Pindakaas hebben al diverse malen de Gouden Loekie gewonnen, de Nederlandse prijs voor de beste reclamecommercial: in 1984 met Petje Pitamientje, in 1987 met Evert van Bentum (3e prijs), in 1998 met Goal en in 2002 met Dick Advocaat.

Terug naar boven

Overige Info

Terug naar boven