Conimex

Al meer dan 80 jaar brengt Conimex in Nederland de oosterse keuken thuis met een inspirerend assortiment producten.

Oosters genieten

Conimex zorgt er al sinds 1932 voor dat heerlijke oosterse smaken in Nederland te koop zijn en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekend merk met meer dan honderd producten.  

Veel van de grondstoffen worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit landen in het Verre Oosten zoals Indonesië, China en Thailand.

In de jaren 40 bracht Conimex de rijsttafel naar Nederland. Met Conimex-producten maak je thuis in een paar stappen een voortreffelijk nasi- of bamigerecht met heerlijke oosterse smaken. Met lekkere smaakmakers als kroepoek, gebakken uitjes, atjar, ketjap, sambal, seroendeng en natuurlijk satésaus smaakt elke nasi- of bamimaaltijd weer anders.

Ook wokken doe je met producten van Conimex, zoals wokolie, woksaus en woknoedels. Wokken is lekker, snel en het is ook nog eens een makkelijke manier om je dagelijkse hoeveelheid groente binnen te krijgen.

Bezoek de websiteLink opens in a new window van Conimex voor tips en vele lekkere en makkelijke recepten!

MEER MERKEN

Logo Bertolli
Logo Croma

ONS ASSORTIMENT

SOCIAL MEDIA + TIPS

Tips
  • In Indonesië worden gerechten als Nasi Koening gegeten bij feestelijke gelegenheden, zoals verjaardagen.

  • Saté is de Indonesische naam voor vlees, kip en garnalen geregen aan een stokje.

  • Wokken ontstond eeuwen geleden in de omgeving van de Chinese stad Kanton. Hout was er schaars, er moest dus efficiënt gekookt worden. De oplossing: groenten en vlees in kleine stukjes snijden en in een bolle pan boven hoog vuur snel bakken.

Terug naar boven

Overige Info

Terug naar boven