Wat zit er in onze producten? | Over ons | Unilever Nederland

Wat zit er in onze producten?

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Voortrekkersrol in transparantie

Om daaraan tegemoet te komen, zijn we verder gegaan dan wettelijk is vereist. We hebben een overzicht gemaakt van de samenstelling van al onze producten voor huishoudelijke en persoonlijke verzorging in de Europese Unie.

Alle EU-landen en Zwitserland hebben nu een eigen site met een overzicht in hun lokale taal van alle producten op hun markt. We realiseren ons dat mensen producten willen kopen van bedrijven en merken die zij vertrouwen en wij vinden dit volkomen terecht. 

Wij hebben volledig vertrouwen in de voordelen, kwaliteit, veiligheid en effectiviteit van de ingrediënten die wij in onze producten gebruiken. Door middel van dit ingrediëntenoverzicht hopen we ons vertrouwen over te dragen op de gebruikers van onze producten, door informatie te bieden die nodig is om veilig en effectief productgebruik te verzekeren en consumenten in staat te stellen het voor hen meest geschikte product te kiezen.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE