Ons leiderschap

Ons werkmodel is ontworpen voor een snellere besluitvorming. Maak kennis met onze directeuren, Senior Corporate Officers en de Unilever Leadership Executive.

No Results

Sorry, uw selectie heeft geen resultaten opgeleverd.

Probeer het nog eens met een aangepaste selectie.

Paul Polman

Paul Polman Chief Executive Officer

Paul Polman is sinds januari 2009 CEO van Unilever. Onder zijn leiding heeft Unilever een ambitieuze visie om haar groei los te koppelen van de algehele milieuvoetafdruk, en haar positieve maatschappelijke invloed te vergroten via het Unilever Sustainable Living Plan.

Graeme Pitkethly

Graeme Pitkethly Chief Financial Officer

Graeme Pitkethly, Chief Financial Officer, werd in april 2016 tot een Executive Director in de Raden van Bestuur van Unilever N.V. en Unilever PLC benoemd.

Dr Marijn Dekkers

Dr Marijn Dekkers Voorzitter, Unilever N.V. en PLC

Dr Marijn Dekkers werd in april 2016 tot voorzitter van Unilever benoemd. Hij is ook lid van Unilevers Compensation Committee en het Nominating and Corporate Governance Committee.

Nils Andersen

Nils Andersen Non-Executive Director

Nils Andersen werd in april 2015 benoemd tot een Non-Executive Director van Unilever. Hij is ook lid van Unilevers Compensation Committee.

Laura Cha

Laura Cha Non-Executive Director

Laura Cha werd in mei 2013 benoemd tot een Non-Executive Director van Unilever. Zij is ook lid van Unilevers Corporate Responsibility Committee en het Nominating and Corporate Governance Committee.

Vittorio Colao

Vittorio Colao Non-Executive Director

Vittorio Colao werd in juli 2015 benoemd tot een Non-Executive Director van Unilever. Hij is ook lid van Unilevers Compensation Committee.

Louise Fresco

Louise Fresco Non-Executive Director

Loise Fresco werd in mei 2009 benoemd tot een Non-Executive Director van Unilever. Ze is ook voorzitter van Unilevers Corporate Responsibility Committee.

Ann Fudge

Ann Fudge Non-Executive Director

Ann Fudge werd in mei 2009 benoemd tot een Non-Executive Director van Unilever. Ze is tevens vice-voorzitter en Senior Independent Director van Unilever en voorzitter van Unilevers Compensation Committee.

Judith Hartmann

Judith Hartmann Non-Executive Director

Dr Judith Hartmann werd in april 2015 benoemd tot een Non-Executive Director van Unilever. Ze is ook lid van Unilevers Audit Committee.

Mary Ma

Mary Ma Non-Executive Director

Mary Ma werd in mei 2013 benoemd tot een Non-Executive Director van Unilever. Ze is ook lid van Unilevers Audit Committee.

Terug naar top