Calvé logo

Calvé

Met de sauzen van Calvé is het iedere dag feest. En dan is er ook nog Calvé Pindakaas. Wie is daar niet groot mee geworden?

Ruime keuze

Of het nou gaat om een dagelijkse maaltijd met aardappelen, vlees en groenten of een feestje, bbq, fondue of gourmet, met Calvé wordt je maaltijd net wat lekkerder! Calvé biedt een ruim assortiment aan sauzen en dressings voor verschillende momenten. Zo zijn er heerlijke mayonaises – lekker voor bij de aardappeltjes – en verrukkelijke partysauzen, die elke barbecue, gourmet en dagelijkse maaltijd nog feestelijker maken!

Haal eruit wat erin zit

Daarnaast is er natuurlijk ook Calvé Pindakaas, dé favoriete pindakaas van Nederland. Calvé Pindakaas is een bron van bouwstoffen, vitaminen en mineralen en is smeuïg tot op de bodem.

Al meer dan 115 jaar

Calvé is al meer dan 115 jaar een vertrouwd merk. Ontstaan in 1898 uit een fusie tussen de in 1883 opgerichte Nederlandsche Oliefabriek (NOF) in Delft en het Franse bedrijf van de gebroeders Emmanuel en George Calvé, staat Calvé voor kwaliteit en de beste smaak. Of het nu om mayonaise, sladressing of pindakaas gaat!

Het vinkje

Een aantal Calvé-producten draagt het Vinkje. Dit logo helpt consumenten bewust te kiezen voor producten met een gezondere samenstelling. De deelnemers aan het logo willen daarmee een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl onder Nederlandse consumenten. Producten met het Vinkje bevatten weinig of minder verzadigd vet, transvet, suiker en zout. Dit zijn voedingsstoffen waarvan je volgens internationale aanbevelingen voor gezondere voeding beter niet te veel kunt eten. Kijk voor meer informatie over het Vinkje op de website.

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top