Conimex

Conimex

Al meer dan 80 jaar brengt Conimex in Nederland de oosterse keuken thuis met een inspirerend assortiment producten.

Oosters genieten

Conimex zorgt er al sinds 1932 voor dat heerlijke oosterse smaken in Nederland te koop zijn en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekend merk met meer dan honderd producten.

Veel van de grondstoffen worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit landen in het Verre Oosten zoals Indonesië, China en Thailand. In de jaren 40 bracht Conimex de rijsttafel naar Nederland. Met Conimex-producten maak je thuis in een paar stappen een voortreffelijk nasi- of bamigerecht met heerlijke oosterse smaken. Met lekkere smaakmakers als kroepoek, gebakken uitjes, atjar, ketjap, sambal, seroendeng en natuurlijk satésaus smaakt elke nasi- of bamimaaltijd weer anders.

Ook wokken doe je met producten van Conimex, zoals wokolie, woksaus en woknoedels. Wokken is lekker, snel en het is ook nog eens een makkelijke manier om je dagelijkse hoeveelheid groente binnen te krijgen.

Bezoek de website van Conimex voor tips en vele lekkere en makkelijke recepten!

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top