Cup a Soup

Cup-a-Soup

Cup-a-Soup biedt de lekkerste soepen voor tussendoor. Voor thuis én op het werk.

We kennen allemaal die momenten dat we wel een boost kunnen gebruiken, of het nu thuis is of op het werk. Drink daarom (om 4 uur) Cup-a-Soup!

Ruime keuze

Variatie houdt je scherp! Er is genoeg keuze uit het assortiment van Cup-a-Soup om elke dag wat anders te drinken. Zo kun je kiezen uit de Classics-smaken waarmee je jezelf weer op scherp zet, zoals Toscaanse Tomaat, Champignon & Ham en alles daartussenin. Maar je kunt ook gaan voor een van de Specials, met speciale ingrediënten om jezelf een speciaal verwenmomentje te gunnen. Romige Mosterd bijvoorbeeld, of Tomaat Mascarpone. Wil je naast een mentale boost ook een fysieke boost, dan kies je voor Cup-a-Soup eXtra, zoals Noedels & Kip Kerrie. Deze zijn eXtra gevuld met pasta, zodat je er weer eXtra stevig tegenaan kunt. Tot slot is er Cup-a-Soup Drinkbouillon voor als je het leven niet te zwaar neemt. Deze is er in vier smaken, zoals Kruidige Kip en Fijne Tuinkruiden, en ze bevatten maar 7-12 kcal per variant.

Cup-a-Soup Souperieur

In 2013 heeft Cup-a-Soup een verrassend nieuw product gelanceerd voor iedereen die echt wil genieten: Cup-a-Soup Souperieur! Een gepureerde, vloeibare basis voor 1 kop heerlijke soep voor tussendoor. Cup-a-Soup Souperieur is gemaakt van de lekkerste natuurlijke ingrediënten en duurzaam geteelde tomaten. Het is te koop in losse sachets; makkelijk om te variëren, maar ook om mee te nemen naar het werk bijvoorbeeld. Voeg 150 ml kokend water toe en je kunt genieten van een rijke en romige soep. Er zijn vier varianten: Tomaat Mascarpone met Basilicum, Romige Tomaat met Tuinkruiden, Pittige Tomaat Zoet-Zuur en Mediterraanse Paprika en Tomaat. Gun jezelf een Souperieure break met Cup-a-Soup Souperieur!

Soupercharge yourself!

Geef jezelf een extra energieboost met vier verrassende smaken Cup-a-Soup: Pizza Quatro Stagioni, Red Curry & Coconut, Beef Sukiyaki en Smoked Ham & Honey. De verrassende ingrediënten houden je scherp en alert. Probeer deze Limited Editions – nog nooit in soep vertoond – en Soupercharge yourself! Bekijk de commercials.

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top