Lipton logo

Lipton

Thee verfrist, ontspant, verwarmt en verkoelt. Drink dus lekker, drink Lipton-thee.

Drink lekker, drink Lipton

Thee verfrist, ontspant, verwarmt en verkoelt. Drink dus lekker, drink Lipton-thee of Lipton Ice Tea.

De oorsprong van thee

Ieder kopje thee dat wordt gedronken, is gemaakt van theeblaadjes die ooit door iemand met de hand zijn geplukt. Deze theeblaadjes komen van theeplantages verspreid over de hele wereld. Wist je dat Lipton-thee wordt geteeld in meer dan tien landen? Ondanks het feit dat de thee in al deze landen wordt geteeld, wordt alle thee gemaakt van slechts twee plantensoorten: de Camellia sinensis sinensis en de Camellia sinensis assamica.

Lipton Yellow Label

Lipton Yellow Label. Het lekkerste kopje ‘gewone’ thee. Heerlijk rijk, tóch zacht van smaak. Een perfect kopje thee om de dag mee te beginnen, maar ook lekker om te blijven drinken gedurende de dag. Om echt even te genieten!

Lipton Pyramids

Naast Lipton Yellow Label heeft Lipton ook een ruim assortiment Pyramids. Deze Lipton-thee zit in een piramidevormig zakje. Dit zakje is speciaal ontwikkeld om de ingrediënten meer ruimte te geven om te trekken. De heerlijke natuurlijke smaak en aroma van de grove stukken thee en echte stukjes fruit en kruiden komen zo het beste tot hun recht. Niet alle varianten Lipton Pyramids bevatten theeblaadjes. Sommige smaken zijn gemaakt van fruit en kruiden. Dit noemen we 'Infusions'. Deze Pyramids zijn volledig cafeïnevrij, maar worden in de volksmond wel gewoon kruidenthee genoemd.

Lipton Pyramids - varianten thee en infusions

  • Zwarte thee: Full English, Rich Earl Grey, Intense Ceylon, Gold Tea, Russian Earl Grey, Orange Jaipur
  • Fruitthee: Forest fruit, Peach Mango, Strawberry Mint, Lemon, Blue fruit, Variety pack
  • Kruiden & Infusions: Rooibos, Mint, Morocco Mint, Andalusia
  • Verwenthee: Blueberry Muffin, Green tea Strawberry Cupcake, Vanilla Caramel
  • Witte thee: Raspberry, Pomegranate
  • Groene thee: Green tea, Green tea Intense Mint, Green tea Mandarin Orange, Green tea Lemon Melissa, Green tea Jasmine Petals, Green Gunpowder, Green tea Lemon Macaroon en Green tea Raspberry Pomegranate.

Lipton Ice Tea Sparkling

Lipton Ice Tea Sparkling is de licht bruisende, verfrissende zomerdrank voor een actief leven. Lipton Ice Tea Sparkling is te verkrijgen in flessen van 0,5, 1 en 1,5 liter en in blikjes van 25cl en 33cl.

Lipton Ice Tea ZERO Sugar

Een heel nieuwe variant Lipton Ice Tea met al het goede van je vertrouwde Lipton Ice Tea, nu ook zónder suiker. En dat betekent nauwelijks calorieën en bovendien geen aspartaam. Consumentenonderzoek* heeft uitgewezen dat Lipton Ice Tea ZERO Sugar minstens even lekker is als regular Lipton Ice Tea. Lipton Ice Tea ZERO Sugar is verkrijgbaar in de smaken Regular en Lemon.

Lipton Ice Tea Stills

Lipton Ice Tea Stills combineert de frisse smaak van fruit met het goede van thee en is de perfecte dorstlesser zonder kleurstoffen, kunstmatige zoetstoffen en conserveringsmiddelen.

Lipton Ice Tea in pak is er in de smaken Lemon en Peach. Deze smaken zijn verkrijgbaar in 1,5-literpakken, 0,5-literpetflesjes, 33 cl- blikjes, 25 cl- blikjes en de handige minipakjes (6-pak).

Lipton Ice Tea Green

Lipton Ice Tea Green is het nieuwe, verfrissende en vooral lekkere recept op basis van groene thee. De groenethee-extracten in combinatie met de verfrissende smaak van Lipton Ice Tea geven een milde en frisse smaak aan deze koolzuurvrije dorstlesser!

Lipton Ice Tea Green is verkrijgbaar in de smaken Green Ice Tea, Green Lemon en Green Orange Passion. Sinds 2012 is 30% van de suikers in Lipton Ice Tea Green vervangen door de natuurlijke zoetstof stevia. Hierdoor hebben wij het caloriegehalte in de drank aanzienlijk weten te verlagen.

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top