Neutral logo

Neutral huidverzorging

Neutral is een bijzonder product in onze portfolio. Alle Neutral-producten – zowel producten voor huidverzorging als wasmiddelen – zijn vrij van parfum en kleurstoffen.

Kostbaar bezit

Onze huid is een kostbaar én zichtbaar bezit. Invloeden van buitenaf, zoals airconditioning en water- en luchtverontreiniging, belasten onze huid steeds weer. Net zoals veranderende levensstijlen. Bovendien komt onze huid vaak in aanraking met stoffen die een ongewenste huidreactie kunnen veroorzaken: zogenaamde allergenen.

Een goede, complete huidverzorging én het juiste productgebruik zijn van groot belang om de huid gezond te houden. Daarom is er Neutral: 0% parfum en 0% kleurstof, zonder parabenen en andere overbodige toevoegingen en dat maakt de producten geschikt voor élk huidtype. Van de gevoelige en problematische huid tot de tere babyhuid. En niet te vergeten: de normale huid.

Face care

Neutral heeft nu ook een speciale gezichtsverzorgingslijn: Face Care, ideaal voor elke vrouw die haar gezicht goed en veilig wil verzorgen. De lijn omvat producten om het gezicht te reinigen (make-up remover wipes en face wash) en te verzorgen (skin tonic en face cream). De producten zijn zo vormgegeven dat ze niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook hygiënisch omdat de handen niet in aanraking komen met het product. Neutral Face Care biedt optimale gezichtsverzorging, ook wanneer je een gevoelige huid hebt of last hebt van eczeem.

Geschiedenis en filosofie

In de jaren 70 bundelden Sporex (fabrikant van ongeparfumeerde huidverzorgingsproducten) en Neutral (toen al actief in Scandinavië) hun krachten. Beide bedrijven werkten volgens exact dezelfde filosofie, dus waarom dan niet de handen ineenslaan? Het merk groeide onder de naam Neutral uit tot één sterk merk, maar de filosofie bleef behouden: kwalitatief hoogstaande (huid)verzorgingsproducten ontwikkelen en produceren, 0% parfum en 0% kleurstof.

In Nederland heeft Neutral nu een breed assortiment producten, variërend van (baby)huidverzorgingsproducten tot wasmiddelen.

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top