Doorgaan naar Inhoud

Seventh Generation

Seventh Generation Logo
Dad and Daughter sitting

Seventh Generation wil een schone wereld achter laten voor de volgende generaties. Want je kunt geen gezond leven leiden op een zieke planeet.

Seventh Generation is een nieuw merk in Nederland dat staat voor een Schoon Huis én een Schone Wereld. De wasmiddel en schoonmaakproducten zijn ontwikkeld voor de beste performance, waarbij veiligheid voor mens & milieu altijd voorop staan. De formuleringen zijn ‘powered by plants’ dankzij de krachtige, plantaardige formuleringen en onze flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled en recyclebaar materiaal. Seventh Generation producten zijn erkend door ecolabel en leaping bunny.

Powered by plants

In elke overweging, dienen we rekening te houden met de impact op de zevende generatie.” Dat is de ‘Great Law of Iroquois’ die de basis legde voor onze merknaam. Seventh Generation maakt al meer dan 25 jaar ecologische producten die écht werken, waarbij de veiligheid voor mens en milieu voorop staat. Of het nu gaat om ons wasmiddel met een voor 97% plantaardige formulering of afwasmiddel met geuren van 100% natuurlijke oliën en plantenextracten, wij geloven dat een Schoon huis ook een Schone wereld kan betekenen!

100% gerecycled en recyclebaar materiaal

In alles wat we doen, houden we rekening met het effect op de volgende generaties. Onze flessen zijn daarom gemaakt van gerecycled plastic en kunnen ook weer 100% gerecycled worden.

Neem contact op met Unilever over Seventh Generation

Als u vragen of opmerkingen heeft over Seventh Generation, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven