Doorgaan naar Inhoud

Breyers

Breyers logo
Breyers delights

Breyers Delights maakt het onmogelijke mogelijk. Het ijs bevat minstens 30% minder calorieën** en suiker* dan vergelijkbaar schepijs, is hoog in proteïne en bovenal - heel erg lekker!

Nieuw ijsmerk op de Nederlandse markt

Met Breyers Delights kan Nederland voortaan schuldvrij genieten van heerlijk romig ijs dat lager is in calorieën**. Na het succes van Breyers Delights in de US en UK is nu Nederland aan de beurt. Een beker Breyers Delights (500ml) bevat slechts 290 - 360 kilocalorieën**, is lager in suiker en bevat een hoog proteïne gehalte, is lager in suiker en bevat een hoog proteïne gehalte. Het perfecte ijs dus voor op de bank, na het sporten!

Gezond en genieten

Steeds meer Nederlanders meten zich een gezonde levensstijl aan. Onderdeel van een gezonde leefstijl zijn onder andere gezond eten en bewegen. Anderzijds willen we zo nu en dan ook gewoon genieten van lekker eten. Breyers Delights vervult de behoefte van deze beide trends door ijs aan te bieden met minder calorieën** en suiker* . Internationaal gezien is de ijsmarkt flink in beweging en is de opkomst van ‘verantwoord’ ijs, nieuwe smaken en een uitbreiding van het aantal eetmomenten niet te stoppen.

Door geavanceerde technologie kunnen we nu ook voor de Nederlandse markt ijs maken met minder calorieën** en hoog eiwitgehalte, zonder concessies te doen aan smaak en het echte romige mondgevoel waar Nederland zo gek op is. IJs zoals ijs het bedoeld is, alleen dan lager in kilocalorieën. Bijna te mooi om waar te zijn.

Te mooi om waar te zijn

IJs wat je eigenlijk elke dag zorgeloos kunt eten. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Breyers Delights is lager in suikergehalte* wat komt doordat het is gemaakt met stevia extract, wat de zoetheid die de consument zoekt waarborgt. Een beker Breyers Delights bevat 20 gram proteïne, wat inspeelt op de vraag naar steeds meer eiwitrijke producten. De toevoeging van room, suiker en zoetstoffen geeft Breyers Delights het romige gevoel en heerlijke smaak waarop Nederland zo gek is.

Probeer nu de volgende vier smaken: Salted Caramel Cake, Creamy Chocolate, Cookies & Cream, Smooth Vanilla en Non-dairy Peanut butter.

* Minstens 30% minder suiker dan vergelijkbaar schepijs verkocht in supermarkten

** Minstens 30% minder kcal dan vergelijkbaar schepijs verkocht in supermarkten

Neem contact op met Unilever over Breyers

Als u vragen of opmerkingen heeft over Breyers, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven