Doorgaan naar Inhoud

Cup A Soup

Cup a Soup logo
Het maken van een Cup-A-Soup

Cup-a-Soup biedt de lekkerste soepen voor tussendoor. Voor thuis én op het werk.

Heb je zin in een lekker soepje? Dan zit je bij Cup-a-Soup altijd goed! Een heerlijk tussendoortje waar je energie van krijgt voor de rest van de dag. Je herkent namelijk vast die momenten dat je een boost kunt gebruikt. Zo is Cup-a-Soup handig voor op het werk, maar natuurlijk ook lekker om gewoon thuis te eten bij bijvoorbeeld de lunch. En voor ieder wat wils: Cup-a-Soup heeft genoeg variatie in het assortiment om elke dag van een andere smaak te kunnen genieten!

Zo zijn er onder andere de Classics, zoals Tomaat, Kip of Champignon Crème. Of probeer nu een van onze nieuwe smaken: Asperge en Mosterd!

Goede smaak kan alleen slagen met de beste ingrediënten. Daarom is Cup-a-Soup nu zonder toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen! Voor de heerlijke soepen van Cup-a-Soup gebruiken we de beste ingrediënten. Deze ingrediënten zijn steeds vaker duurzaam, zoals onze tomaten, asperges en uien. We zijn ervan overtuigd dat kruiden en groenten van betere kwaliteit en smaak zijn, wanneer deze geproduceerd zijn door boeren die hun gewassen laten groeien in rijke en gezonde bodems. Een duurzame productie van groenten en kruiden in harmonie met de natuur biedt de kwaliteit die wij zoeken voor het creëren van producten die goed smaken.

Cup-a-Soup op het werk!

Cup-a-soup systemen: voor elke locatie een oplossing!

Met één van de Cup-a-Soup automaten kies je voor een professionele soepvoorziening op de werkvloer. Welk Cup-a-Soup systeem past op jouw kantoor?

Bestelformulier:

Vraag jouw systeem eenvoudig en gratis aan via het volgende formulier:

Cup a Soup Bestelformulier (PDF 2.67 MB)

Neem contact op met Unilever over Cup A Soup

Als u vragen of opmerkingen heeft over Cup A Soup, gelieve onze contactpagina te bezoeken.

Terug naar boven