Carrière

Elke dag maken 2,5 miljard mensen gebruik van producten van Unilever om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen. Bij Unilever hebben we de ambitie om de omvang van ons bedrijf te verdubbelen en onze impact op het milieu te halveren. Om die ambitie te realiseren, zijn onze medewerkers cruciaal; wij zijn ervan overtuigd dat zij het grote verschil maken.

Werken bij Unilever betekent deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf waar zowel een persoonlijke benadering als een prestatiecultuur centraal staan om het beste uit iedere werknemer te halen. Het betekent dat je veel kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen via het krijgen van directe verantwoordelijkheid, training en diverse uitdagingen. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde mensen met energie, creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om ambitieuze doelen te realiseren.

Heb je een vraag over loopbaanmogelijkheden bij Unilever?

Bij vragen kunt u contact opnemen met Unilever Enterprise Support HR Services via e-mailadres es.hrservicesnl@unileverhrservices.com of via telefoonnummer: 0800-0201072.

Zie je er geen kans of optie bij zitten op dit moment?

Doe dan een open sollicitatie en maak deel uit van onze Unilever Talent Community!

Je zult dan updates krijgen over nieuwe kansen en opties.

Laat hier je CV achter

"BIJ UNILEVER GAAT HET NIET ALLEEN MAAR OM ZEEP OF SHAMPOO. HET GAAT EROM HOE MENSEN LEVEN. HET GAAT EROM MENSEN TE HELPEN HUN KWALITEIT VAN LEVEN TE VERBETEREN EN TEGELIJK ONS TE HELPEN EEN STERK, DUURZAAM BEDRIJF OP TE BOUWEN”

Chris Loxley, New Business Manager R&D
Terug naar top