Finance | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Professionals
  4. Finance

Een functie in Finance

Finance neemt een centrale plaats in bij Unilever. Met 5.500 medewerkers is het de motor achter duurzame en winstgevende groei. Onze gepassioneerde en getalenteerde finance professionals spelen een vitale rol bij alle belangrijke activiteiten om Unilevers ambitieuze en inspirerende strategie te realiseren.

Als finance professional word je betrokken bij strategieën en besluitvorming op de korte en lange termijn in multidisciplinaire teams, waar je direct impact kunt hebben.

We werven en ontwikkelen de allerbesten met ons gedegen carrière- en trainingsprogramma dat is ontwikkeld en wordt geleid door onze eigen Financials. Bij Unilever krijg je de ruimte om je eigen carrière vorm te geven.

Je kunt binnen de volgende gebieden je carrière ontwikkelen:

Finance Business Partners voor bijvoorbeeld Marketing of R&D; zij spelen een sleutelrol bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën om winstgevende groei te bevorderen.

Information Management & Reporting richt zich op het verschaffen van informatie ten behoeve van performance management, het in stand houden van financiële processen en het bevorderen van simplificatie.

Control & Accounting zorgt ervoor dat de boekhoudkundige afhandeling correct is, houdt controlemechanismen in stand en houdt zich bezig met het managen van bedrijfsrisico’s.

Corporate Finance omvat binnen Finance de specialismen belastingen, treasury, investor relations en mergers & acquisitions.

“Als business partner van de operationele teams word je betrokken bij alle lokale projecten en alles wat binnen de lokale onderneming gebeurt; het maakt de functie enorm gevarieerd.“

Robert Siddall, Supply Chain Finance Manager
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE