Food solutions | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Professionals
  4. Food solutions

Food solutions

Een functie in Food Solutions

Unilever Food Solutions is het wereldwijde foodservicebedrijf van Unilever, actief in 74 landen. We zijn leiders in onze bedrijfstak en leveren innovatieve en kwalitatief hoogwaardige professionele voedingsingrediënten en diensten die toegevoegde waarde bieden. Onze ingrediënten worden gebruikt door de beste chefs om voedzame en smakelijke maaltijden te creëren waar hun klanten van genieten.

Bij ons staat ‘chefmanship’ centraal. Dit zijn kwaliteiten die een goede chef en een succesvolle foodserviceorganisatie definiëren. Door chefmanship te integreren in al onze activiteiten, kunnen wij chefs helpen hun bedrijf efficiënter te runnen en hun winstgevendheid te verbeteren.

In een carrière bij ons werk je dagelijks met topchefs en distributiepartners en zorg je er samen met ons voor dat we sneller groeien dan de concurrentie met onze sterke merken zoals Knorr, Lipton en Hellmann’s.

Bij Unilever Food Solutions staat chefmanship centraal: kwaliteiten die een goede chef en een succesvolle foodserviceorganisatie definiëren. Het gaat om creativiteit, culinaire vaardigheden, samenwerking en het commerciële succes van een keuken.

Je krijgt de kans onze oprechte passie voor voeding met ons te delen – dat is wat onze medewerkers uniek maakt en Unilever Food Solutions helpt de concurrentie voor te blijven.

Je maakt deel uit van een wereldwijd bedrijf – je carrière kan worden toegesneden op jouw sterke punten en ambities. Je wordt onderdeel van een nog grotere wereldwijde onderneming – Unilever – die nog veel meer carrièremogelijkheden biedt.

Je maakt deel uit van een winnend team met ondernemingsgeest – wij ontwikkelen de beste professionals in de bedrijfstak.

Je krijgt al vroeg in je carrière verantwoordelijkheden, zodat je een echt verschil kunt maken – ons uitgebreide programma voor leiderschapsontwikkeling is een van de beste ter wereld.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE