Human resources | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Professionals
  4. Human resources

Human resources

Een functie in Human Resources

HR bij Unilever is HR met impact. Je maakt niet alleen deel uit van de Unilever-cultuur – je helpt om die te creëren.

Onze groeiambities vereisen dat onze organisatie een structuur en cultuur heeft die ervoor zorgt dat we ‘fit to win’ zijn in een omgeving die snel verandert. Bovenal vereisen ze dat we ‘s werelds beste talenten en leiders vinden en ontwikkelen.

Wij weten dat een betrokken organisatie een effectieve organisatie is. Onze medewerkers kunnen gepassioneerde voorvechters zijn voor onze merken en producten. HR-professionals spelen een leidende rol door het juiste talent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden, door te zorgen voor de ontwikkeling van onze huidige en toekomstige leiders en door een cultuur te creëren die is gericht op zowel prestatie als de mensen daarachter.

Unilever loopt voorop met haar HR-structuur. Binnen HR bij Unilever kun je van toegevoegde waarde zijn voor de gehele organisatie in de volgende rollen en teams:

Business partners

Zij stellen vast wat de organisatie nodig heeft om de beste strategieën te ontwikkelen, managen en implementeren. Zij zorgen voor de juiste structuur, cultuur, mensen en vaardigheden om te voldoen aan de behoeften van het bedrijf.

Expertise-teams

Om de continue groei van ons bedrijf te ondersteunen, creëren deze teams strategieën, processen, systemen en hulpmiddelen om ieder bedrijfsonderdeel in staat te stellen getalenteerde mensen aan te trekken, te selecteren en te ontwikkelen.

Services

Zij leveren en werken aan de voortdurende verbetering van diensten als loonadministratie, werving, pensioenen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ze houden zich ook bezig met het managen van het prestatieniveau van deze diensten.

"Er is een overvloed aan mogelijkheden op het gebied van carrièreontwikkeling voor hr-business partners en hr-specialisten, en deze mogelijkheden zijn er op het niveau van landen, landenclusters en op regionaal en wereldwijd niveau"

Ambika Sivadoss, HR Business Partner, SEAA
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE