Research & development | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Professionals
  4. Research & development

Research & development

Een functie in Research & Development

R&D is de plek waar ideeën voor onze producten, verpakkingen en technologie worden ontwikkeld. Bij een bedrijf dat als belangrijkste doel heeft prachtige, innovatieve producten te maken, begint alles met R&D. Wij maken gebruik van diepgaand inzicht in de consument en expertise op het gebied van wetenschap en technologie om innovatieve, effectieve en duurzame producten te creëren waarover mensen enthousiast zijn.

Onze teams worden beschouwd als van wereldklasse. Door samen te werken met internationale experts, academische organisaties en derden, zijn we altijd op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Een carrière bij R&D is uitdagend; je krijgt enorm veel verantwoordelijkheid en vrijheid om te handelen, en het biedt je de kans persoonlijk en professioneel te groeien.

Dankzij Unilevers brede portfolio betekent een carrière bij R&D dat je werkterrein meerdere categorieën en regio’s kan omvatten in een inspirerende internationale omgeving. Het kan ook zijn dat je met onze externe partners werkt. Open Innovatie vertegenwoordigt momenteel 60% van onze innovatiepijplijn.

R&D bestaat uit drie verschillende afdelingen. In elke functie heb je de vrijheid avontuurlijk te zijn in je onderzoek en te werken waar en wanneer jij dat nodig vindt.

Discover zorgt voor functionele voordelen door nieuwe producttechnologie

Design creëert de beste producten, verpakkingen en claims

Deploy implementeert mixen voor lokale markten

“Ik geloof dat we vooroplopen en een goede aansluiting hebben met de toonaangevende academische denkers. We zijn geweldige multidisciplinaire werkers, wat betekent dat ik mag werken met echt leidende fysici, chemici en biologen.”

Richard Wright, Platform Director, R&D Discover
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE