Supply chain | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Professionals
  4. Supply chain

Supply chain

Een functie in Supply Chain

Onze Supply Chain is essentieel om onze producten bij klanten en consumenten te krijgen; van het inkopen van grondstoffen tot planning, productie en levering van het eindproduct. 

Omdat wij een van ‘s werelds grootste bedrijven voor consumentenproducten zijn, bieden de schaal en het belang van onze Supply Chain-activiteiten veel fascinerende nationale en internationale carrièremogelijkheden. Onze mensen bij Supply Chain zijn gepassioneerd ten aanzien van hun werk en de vitale rol die ze spelen om onze ambities op het gebied van duurzaamheid waar te maken. We dagen je uit elke dag weer beter te zijn en die ambities te realiseren; onze Supply Chain Academy ondersteunt je met de middelen en training die je nodig hebt.

Van de inkoop van grondstoffen tot het leveren van de eindproducten, een carrière bij Supply Chain betekent openstaan voor de behoeften van consumenten en klanten, samenwerken met leveranciers en ervoor zorgen dat alles – van de kwaliteit van onze producten tot de service aan onze klanten – consistent van wereldklasse is.

In ons programma Partner to Win werken we samen met onze leveranciers om te innoveren, capaciteit op te bouwen, duurzaamheid te verankeren, waarde te genereren en service van wereldklasse te leveren. Zo kunnen we partnerships voor de lange termijn creëren die gericht zijn op wederzijdse duurzame groei.

Unilevers Supply Chain levert een enorme bijdrage aan ons Sustainable Living Plan. Zo worden er veel recyclebare verpakkingsmiddelen gebruikt en wordt het watergebruik in het productieproces gereduceerd.

“We zijn de beste fmcg supply chain volgens de gartner supply chain top 25 2013. Het is een geweldige prestatie om te worden erkend als de top fmcg supply chain in de wereld. Het laat zien hoe goed wij op weg zijn om de beste overall supply chain ter wereld te worden en hoe wij bijdragen aan een duurzame groei van unilever.”

Pier Luigi Sigismondi, Chief Supply Chain Officer Unilever
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE