Carrière bij Unilever | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Starters & Studenten
  4. Carrière bij Unilever

Carrière bij Unilever

Waarom je carrière starten bij Unilever?

Duurzaam leven

Boer met een wortel in handen

Al meer dan 120 jaar zijn we pioniers, innovators en changemakers. Van een zeep die levens redt tot veel merken die de wereld veranderen. Maar de wereld verandert snel en elke dag leren we hoeveel meer we kunnen - en moeten - doen.

Unilever biedt ontwikkelingsmogelijkheden van topkwaliteit in een uitdagende en dynamische werkomgeving. Getalenteerde mensen met energie, creativiteit en passie werken nauw samen om ambitieuze doelen te realiseren en jij kunt daaraan bijdragen. Wanneer je de juiste capaciteiten hebt, kun je starten als Trainee in het Future Leaders Programme. 

Je krijgt dan direct veel verantwoordelijkheden die je de kans geven daadwerkelijk impact te hebben op onze merken, processen en mensen. Samen met je collega's sta je vooraan op het gebied van innovatie. Je persoonlijke en professionele ontwikkeling zullen worden ondersteund door middel van de beste trainingen die er zijn en via coaching door onze senior managers. Na je traineeship zul je vervolgens een leiderschapsrol op je nemen.

Wat we doen

Unilever is een van de meest toonaangevende producenten van consumentenproducten. Elke dag gebruiken 2 miljard mensen in meer dan 190 landen een van onze meer dan 400 merken. Bij Unilever werken we aan een betere toekomst, iedere dag, met merken en diensten die mensen helpen er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE