1. Home
  2. ...
  3. Starters & Studenten
  4. Ontmoet Unilever & Inhousedagen

Ontmoet Unilever & Inhousedagen

Unilever Experience

Tijdens de Unilever Experience heten we je welkom op ons hoofdkantoor en geven we je een indruk van hoe het is om bij ons te werken. Je krijgt een kijkje in de keuken van ons bedrijf door te werken aan een businesscase, een rondleiding door ons inspirerende kantoor in Rotterdam en natuurlijk door een ontmoeting met de mensen achter onze sterke merken. Dit vindt plaats in een informele sfeer met een groep geselecteerde studenten.

Op donderdag 4 oktober vindt de volgende inhousedag plaats. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan door voor 28 september je CV en een PowerPoint slide met je motivatie te sturen naar Recruitment-Benelux@unilever.com.

Unilever Finance Business Course

Op 3 en 4 mei vindt de Unilever Europese Finance Business Course plaats. Deze zal zowel in Rotterdam als in London plaatsvinden. Het twee dagen durende event is de perfecte gelegenheid om nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor jouw toekomstige financiële loopbaan bij Unilever.

Door het werken in kleine teams met uitdagende business cases, zul je niet alleen ervaring opbouwen, maar ook een voorproefje krijgen van de verschillende uitdagingen die een Unilever Finance Professional meemaakt. Daarnaast krijg je ook de gelegenheid om meerdere senior finance leaders te ontmoeten op beide locaties.

“Marketing heeft me altijd al aangetrokken en consumentenproducten met een hoge omloopsnelheid hebben me altijd geïnteresseerd. Vanaf het eerste contact met unilever tijdens workshops op de universiteit was ik onder de indruk van de unilever-cultuur en de mensen die ik ontmoette. Ik wist meteen dat ik daarvan deel wilde uitmaken.”

Alexandra Knoef – Management Trainee Marketing

The Graduate Blog

Bezoek de Graduate Blog om verhalen van onze trainees te lezen

Terug naar top

We komen graag met je in contact

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

Neem contact op met ons

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE