Amsterdam | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Ontmoet Unilever & Inhousedagen
  4. Amsterdam

Amsterdam

Campus Management Team Amsterdam

Ons enthousiaste Campus Management Team Amsterdam bestaat uit Alexandra Knoef, Eva Langeler en Nizar Ben Messaoud. Alexandra is Marketing Future Leader (trainee), Eva is Finance Future Leader (trainee), en Nizar is Customer Development Future Leader (trainee) bij Unilever. Je kunt hen, en andere Unilever-medewerkers, ontmoeten tijdens verschillende events.


Meer over Inhousedagen

Wist je dat?

  • Onze producten worden verkocht in meer dan 190 landen en elke dag gebruiken 2,5 miljard consumenten wereldwijd een Unilever-product.
  • Vanaf het moment dat de basis voor Unilever werd gelegd in 1890 hebben merken met een maatschappelijke missie de kern gevormd van ons bedrijf. En nu vormt maatschappelijk verantwoord ondernemen het fundament van onze strategie.

Unilever & Interns

Ieder jaar biedt Unilever 30-50 afgestudeerde talenten de kans te starten in het Unilever Future Leaders Programme als Management Trainee Marketing, Customer Development, Finance, Supply Chain of HR.

“Toen ik voor het eerst bij unilever rondliep viel me meteen iets op: de ambitie, de mensen, de drive, maar vooral de trots op de merken en de toekomstvisie van unilever. Dat was het moment waarop ik dacht, ik stap in die rollercoaster, hier wil ik deel van uitmaken!”

Kim Broersen, Campus Manager Amsterdam en Finance Manager Home Care & Deo/Oral, Finance
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE