Delft | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Ontmoet Unilever & Inhousedagen
  4. Delft

Campus Management Team Delft

Ons enthousiaste Campus Management Team bestaat uit Alexandra van der Meer en Lauren van Straalen. Alexandra is Research & Development Future Leader (trainee) en Lauren is Supply Chain Future Leader (trainee) bij Unilever. Je kunt hen, en andere Unilever-medewerkers, ontmoeten tijdens verschillende events.


Meer over Inhousedagen

Wist je dat?

  • Onze producten worden verkocht in meer dan 190 landen en elke dag gebruiken 2,5 miljard consumenten wereldwijd een Unilever-product.
  • Vanaf het moment dat de basis voor Unilever werd gelegd in 1890 hebben merken met een maatschappelijke missie de kern gevormd van ons bedrijf. En nu vormt maatschappelijk verantwoord ondernemen het fundament van onze strategie.

Unilever & Interns

Ieder jaar biedt Unilever 30-50 afgestudeerde talenten de kans te starten in het Unilever Future Leaders Programme als Management Trainee Marketing, Customer Development, Finance, Supply Chain of HR.

“Ik ben er trots op dat ik deel kan uitmaken van een bedrijf dat de voorbeeldfunctie op zich neemt om elke dag te werken aan een betere toekomst. Als campus manager wil ik studenten laten zien welke geweldige unilever-initiatieven er zijn waaraan ze kunnen deelnemen.”

Lilan Lie, Campus Manager Delft en Management Trainee Supply Chain
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE