Groningen | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Ontmoet Unilever & Inhousedagen
  4. Groningen

Groningen

Campus Management Team Groningen

Ons enthousiaste Campus Management Team Groningen bestaat uit Gabi Wals en Tim Uniken Venema. Gabi is Human Resource Future Leader (trainee) en Tim is Finance Future Leader (trainee) bij Unilever. Je kunt hen, en andere Unilever-medewerkers, ontmoeten tijdens verschillende events.


Meer over Inhousedagen

Wist je dat? 

  • Onze producten worden verkocht in meer dan 190 landen en elke dag gebruiken 2,5 miljard consumenten wereldwijd een Unilever-product.
  • Vanaf het moment dat de basis voor Unilever werd gelegd in 1890 hebben merken met een maatschappelijke missie de kern gevormd van ons bedrijf. En nu vormt maatschappelijk verantwoord ondernemen het fundament van onze strategie.

Unilever & Interns

Ieder jaar biedt Unilever 30-50 afgestudeerde talenten de kans te starten in het Unilever Future Leaders Programme als Management Trainee Marketing, Customer Development, Finance, Supply Chain of HR.

“Ben jij benieuwd hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor kwaliteitsproducten, mooie merken en duurzame groei? Grijp dan je kans en solliciteer voor het unilever future leaders programme.”

Bibianne Roetert, Campus Manager Groningen en Management Trainee Marketing
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE