Rotterdam

Campus Management Team Rotterdam

Ons enthousiaste Campus Management Team Rotterdam bestaat uit Dilek Demir, Juline Nijhout en Michiel Schonk. Alle drie zijn zij Customer Development Future Leaders (trainee) bij Unilever. Je kunt hen, en andere Unilever-medewerkers, ontmoeten tijdens verschillende events.

Meer over Inhousedagen

Unilever Inhousedagen

Tijdens de Unilever Experience heten we je welkom op ons hoofdkantoor en geven we je een indruk van hoe het is om bij ons te werken. Je krijgt een kijkje in de keuken van ons bedrijf door te werken aan een businesscase, een rondleiding door ons inspirerende kantoor in Rotterdam en natuurlijk door een ontmoeting met de mensen achter onze sterke merken. Dit vindt plaats in een informele sfeer met een groep geselecteerde studenten.

Op donderdag 5 oktober vindt de volgende inhousedag plaats. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan door voor 25 september je CV en een PowerPoint slide met je motivatie te sturen naar Recruitment-Benelux@unilever.com

Wist je dat?

  • Onze producten worden verkocht in meer dan 190 landen en elke dag gebruiken 2,5 miljard consumenten wereldwijd een Unilever-product.
  • Vanaf het moment dat de basis voor Unilever werd gelegd in 1890 hebben merken met een maatschappelijke missie de kern gevormd van ons bedrijf. En nu vormt maatschappelijk verantwoord ondernemen het fundament van onze strategie.

Unilever & Interns

Ieder jaar biedt Unilever 30-50 afgestudeerde talenten de kans te starten in het Unilever Future Leaders Programme als Management Trainee Marketing, Customer Development, Finance, Supply Chain of HR.

“IN HET UNILEVER-TRAINEESHIP WORD JE UITGEDAAGD BINNEN JE PROJECTEN EN IS ER VEEL AANDACHT VOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING; IN COMBINATIE MET EEN GEZELLIGE & MOTIVERENDE TRAINEEGROEP MAAKTE DIT VOOR ONS DE IDEALE STAP NA ONS AFSTUDEREN.”

Gabrielle Boer, Campus Manager Rotterdam en Junior Category Manager Spreads & Cooking, Marketing - Stefanie Wolff, Campus Manager en Junior Category Manager Home Care, Customer Development (Sales)
Terug naar top