Tilburg | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Ontmoet Unilever & Inhousedagen
  4. Tilburg

Campus Management Team Tilburg

Ons enthousiaste Campus Management Team Tilburg bestaat uit Danique Wildschut en Sabine Greijmans. Danique is Marketing Future Leader (trainee) en Sabine is Human Resources Future Leader (trainee) bij Unilever. Je kunt hen, en andere Unilever-medewerkers, ontmoeten tijdens verschillende events.


Meer over Inhousedagen

Wist je dat? 

  • Onze producten worden verkocht in meer dan 190 landen en elke dag gebruiken 2,5 miljard consumenten wereldwijd een Unilever-product.
  • Vanaf het moment dat de basis voor Unilever werd gelegd in 1890 hebben merken met een maatschappelijke missie de kern gevormd van ons bedrijf. En nu vormt maatschappelijk verantwoord ondernemen het fundament van onze strategie.

Unilever & Interns

Ieder jaar biedt Unilever 30-50 afgestudeerde talenten de kans te starten in het Unilever Future Leaders Programme als Management Trainee Marketing, Customer Development, Finance, Supply Chain of HR.

“Als je nieuwsgierig bent naar de mensen achter onze sterke merken, ontmoet ons dan tijdens een van onze events, zodat we je alles kunnen vertellen over werken bij unilever. Als campus manager zal ik er zijn om kennis met je te maken en een aantal van mijn ervaringen als management trainee met je te delen.”

Erin Hermsen, Campus Manager Tilburg en Management Trainee Marketing
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE