1. Home
  2. ...
  3. Starters & Studenten
  4. Stages bij Unilever

Stages bij Unilever

Kies een Unilever-vakgebied

Wanneer je bij Unilever een stage doet, krijg je de kans impact te hebben in een toonaangevend bedrijf. Of je nu in Customer Development, Marketing, R&D, Supply Chain, Finance of HR aan de slag gaat, je komt altijd op een bruisende en leerzame plek in ons bedrijf. We bieden geweldige stages voor alle soorten studenten en afgestudeerden. Hier kun je het vakgebied kiezen dat aansluit bij jouw doelstellingen, interesses en kwaliteiten.

Sollicitatieproces

Wil jij graag stage lopen bij Unilever binnen één van de genoemde vakgebieden? Klik dan op jouw vakgebied naar keuze onder het kopje 'stage vacatures'.

Je wordt doorgelinkt naar de website van YoungCapital. Dit klopt, want YoungCapital doet de werving en selectie voor de stage vacatures bij Unilever.

Via de button 'solliciteer direct' kan je meteen op jouw gewenste stage vacature solliciteren. Heb je al een account bij YoungCapital Dan kan je direct inloggen en je sollicitatie voltooien. Heb je nog geen account? Vul dan je gegevens in om vervolgens te solliciteren.

Telefonisch contact

Een van de recruiters van YoungCapital neemt vervolgens contact met jou op om de sollicitatie door te spreken. Zie jij het helemaal zitten en zien wij de match tussen jou en de stageplaats? Dan plannen we een sollicitatiegesprek met je in en word je vervolgens voorgesteld aan de desbetreffende manager van Unilever.

Kennismaking met de manager van Unilever

Ook de manager maakt graag kennis met jou om te kijken of er een match is tussen jou en het team. Is dit van beide kanten het geval? Dan zien wij jou binnenkort bij Unilever voor een uitdagende en leerzame stageperiode!

Facts & figures

  • Start in maart of september
  • Duur: 6 maanden
  • Locatie: Rotterdam, Vlaardingen of Hellendoorn
  • Kwalificaties: HBO-studenten 3e- of 4e-jaars in een richting die aansluit bij je interessegebied. WO-studenten: 3e- of 4e-jaars Bachelor, Master in een richting die aansluit bij je interessegebied.
  • Vergoeding: €500 bruto

“Ik heb de kans gekregen een marketingstage te doen bij lipton ice tea. Dit geweldige merk, met interessante projecten, directe verantwoordelijkheid en een team met enthousiaste collega’s, heeft ervoor gezorgd dat ik een fantastische stagetijd heb gehad en heel veel heb geleerd!”

Stagiair Marketing bij Lipton Ice Tea

“Als marketing-stagiaire vind ik unilever zowel verrassend als inspirerend. Er is een ongelooflijke synergie tussen strategische motivaties, creativiteit en de manier waarop de verschillende disciplines samenwerken, wat allemaal bijdraagt aan die briljante unilever-merken.”

Stagiaire Marketing Baby Care

The Graduate Blog

Bezoek de Graduate Blog om verhalen van onze trainees te lezen

Terug naar top