Stage Customer Development | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Stages bij Unilever
  4. Stage Customer Development

Stage Customer Development

Stage Customer development

Customer Development (Sales) zorgt ervoor dat onze merken beschikbaar zijn voor onze consumenten en klanten overal ter wereld. Daarnaast werken onze Customer Development-teams samen met klanten om te pionieren met nieuwe producten, categorieën en concepten.

Meer over stages bij Customer Development

Over Customer Development

Elke dag gebruiken miljarden consumenten onze toonaangevende producten. Al die producten moeten voor hen verkrijgbaar zijn bij hun favoriete winkels en verkooppunten.

De afdeling Customer Development houdt zich bezig met begrijpen wat klanten willen. Dit is belangrijk om bij de diverse verkooppunten de vraag te kunnen stimuleren op verschillende manieren, van productpresentatie in de winkel tot promotiestrategieën en prijspositionering.

Een belangrijk aspect van Customer Development is strategisch denken: je kennis van consumenten en concurrenten gebruiken om besluiten te nemen over prijzen, promoties, marktonderzoek en groei. Op die manier kan de afdeling Customer Development omzet, winst en marktaandeel vergroten.

Customer Development betekent ook hechte relaties opbouwen met klanten. Door de relaties met onze klanten te onderhouden, zorgen we ervoor dat Unilevers merken en promotionele activiteiten in alle retailkanalen te vinden zijn. Daarnaast gaat Customer Development ook om het plannen en implementeren van promoties en – nog belangrijker – het onderhandelen over prijzen en marges.

Stage bij Customer Development

Unilever biedt een dynamische werkomgeving waar mensen met energie, creativiteit en passie nauw samenwerken om ambitieuze doelen te bereiken. Wanneer je een stage gaat doen bij Customer Development word je onderdeel van een team waarin commerciële talenten je zullen ondersteunen en graag zullen luisteren naar jouw ideeën en input.

Tijdens je stage krijg je je eigen projecten en verantwoordelijkheden, wat je de kans geeft snel vertrouwd te raken met ons bedrijf en je persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast zul je, doordat je echte verantwoordelijkheden krijgt vanaf het begin, de kans krijgen écht impact te hebben op onze merken.

Als stagiair bij Customer Development zul je bijvoorbeeld:

  • Activiteiten rond productlanceringen coördineren in samenwerking met de marketingafdeling.
  • Contact hebben met diverse klanten in allerlei markten.
  • Werken in een multidisciplinaire omgeving. Je werkt nauw samen met Marketing en Finance om zeker te stellen dat de beste producten worden verkocht tegen de beste prijzen.
  • Deel uitmaken van een account team dat verantwoordelijk is voor een specifieke categorie, zoals Personal Care. Zij zijn verantwoordelijk voor Customer Development voor merken als Axe, Dove en Andrélon.
  • Een account team ondersteunen dat zich bezighoudt met alle activiteiten voor klanten als Jumbo, Ahold of Kruidvat.
  • Verantwoordelijk zijn voor een of meer projecten, zoals het organiseren & voorbereiden van sales meetings of het organiseren van bijeenkomsten met klanten om nieuwe innovaties te presenteren.

Leren terwijl je ervaring opdoet

Unilever biedt je de ondersteuning om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen en om meer ervaring op te doen. Je krijgt vanaf dag één verantwoordelijkheid en je wordt daarbij gesteund door een team van inspirerende en getalenteerde professionals.

Unilever & Interns

Als stagiair bij Unilever zul je deel uitmaken van het Unilever & Interns-netwerk. Er worden lunches, speeches door senior managers en leuke activiteiten georganiseerd, zodat je andere stagiairs en Unilever kunt leren kennen!

Wist je dit?

Onze producten worden verkocht in meer dan 190 landen en elke dag gebruiken 2 miljard consumenten wereldwijd een Unilever-product. Als stagiair krijg je de kans hieraan bij te dragen.

“Een stage bij customer development betekent dat je veel zult leren, omdat je veel verantwoordelijkheden krijgt. Je krijgt veel kansen en bij alles wat je doet zul je merken dat je veel vertrouwen krijgt van je team. Een stage is een must voor iedereen die bij een bedrijf van topniveau wil werken.”

Stagiair Customer Development
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE