Stage Finance | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Stages bij Unilever
  4. Stage Finance

Stage Finance

Stage finance

Onze financiële talenten staan dicht bij het vuur en spelen een doorslaggevende rol bij alle belangrijke bedrijfsactiviteiten. Deze discipline voorziet in een objectieve prestatiemaatstaf en in de analyses die nodig zijn voor besluitvorming

Meer over stages bij Finance

Over Finance

Bij de afdeling Finance krijg je een uniek inzicht in hoe een grote multinational als Unilever werkt. Onze Finance Business Partners spelen een sleutelrol door het implementeren van strategieën om zo groei te realiseren. Om de winstgevendheid te vergroten, integreren zij de beste methoden en ondersteunen ze besluitvorming door de financiële impact van bepaalde acties en ideeën door te rekenen. 

Onze Accounting & Information-teams zijn verantwoordelijk voor de processen die de ruggengraat vormen van de Finance-discipline. Zonder hen zou er geen gedegen financiële boekhouding zijn en komt het bedrijf tot stilstand. En zonder hen zou er geen gebruiksvriendelijke en makkelijk vindbare managementinformatie zijn, wat nodig is voor het nemen van belangrijke besluiten.

Stage bij Finance

Unilever biedt een dynamische werkomgeving waar mensen met energie, creativiteit en passie nauw samenwerken om ambitieuze doelen te bereiken. Wanneer je een stage gaat doen bij Finance word je onderdeel van een team van financiële professionals die jouw ideeën en input waarderen en je zullen ondersteunen tijdens je stage. Dit team werkt in een multidisciplinaire omgeving, ze werken nauw samen met afdelingen als Marketing en Customer Development.

Tijdens je stage krijg je je eigen projecten en verantwoordelijkheden, wat je de kans geeft snel meer te leren over ons bedrijf én je persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast krijg je, doordat je verantwoordelijkheid krijgt vanaf dag één, de kans daadwerkelijk impact te hebben op onze merken en processen.

Als stagiair Finance zul je bijvoorbeeld ondersteuning geven aan of verantwoordelijk zijn voor:

  • Het opstellen en uitwerken van projectplannen.
  • Het in kaart brengen van de prestatie van een Unilever-merk of productcategorie ten opzichte van de prestatie van een concurrent.
  • Het verwerken van grote hoeveelheden gegevens en het vertalen ervan naar bruikbare informatie.
  • Het voorbereiden van financiële verslagen.

Leren terwijl je ervaring opdoet

Unilever biedt je de ondersteuning om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen en om meer ervaring op te doen. Je krijgt vanaf dag één verantwoordelijkheid en je wordt daarbij gesteund door een team van inspirerende en getalenteerde professionals.

Unilever & Interns

Als stagiair bij Unilever zul je deel uitmaken van het Unilever & Interns-netwerk. Er worden lunches, speeches door senior managers en leuke activiteiten georganiseerd, zodat je andere stagiairs en Unilever kunt leren kennen!

Wist je dit?

Onze producten worden verkocht in meer dan 190 landen en elke dag gebruiken 2 miljard consumenten wereldwijd een Unilever-product. Als stagiair krijg je de kans hieraan bij te dragen.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE