Stage Human Resources | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Stages bij Unilever
  4. Stage Human Resources

Stage Human Resources

Stage Human resources

We staan bekend om onze sterke merken, maar het zijn onze mensen die Unilever tot leven brengen. Bij HR help je een omgeving te creëren waar iedereen in onze enorm gevarieerde cultuur z’n vaardigheden en competenties optimaal kan inzetten: voor ons en voor zichzelf.

Meer over stages bij HR

HR bij Unilever

HR bij Unilever ondersteunt het welzijn en zet zich in voor het succes van de 173.000 mensen die wereldwijd bij ons werken. Onze talentvolle HR-mensen bieden ondersteuning aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers om zo een onderneming te creëren die kan winnen in de markt en het beste uit haar medewerkers kan halen. Bij HR ben je niet alleen onderdeel van de Unilever-cultuur – je helpt om die te creëren. Wat wij doen, heeft impact op iedereen binnen de organisatie en dat heeft weer impact op onze merken en consumenten.

HR Business Partners

Onze HR Business Partners stellen vast wat de organisatie nodig heeft om de beste strategieën te ontwikkelen, te managen en te implementeren. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor de juiste structuur, cultuur, mensen en capaciteiten om constructieve werkrelaties te bouwen en in stand te houden.

HR Expertise Teams

Om de continue groei van onze onderneming te ondersteunen, creëren deze teams strategieën, processen, systemen en middelen om elk onderdeel van de onderneming in staat te stellen getalenteerde mensen aan te trekken, te selecteren en te ontwikkelen. HR is ook betrokken bij de opleiding en ontwikkeling van iedere werknemer om zeker te stellen dat iedere medewerker zijn/haar eigen persoonlijke en carrièredoelen realiseert en om bij te dragen aan onze bedrijfsdoelstellingen.

Stage bij HR

Unilever biedt een dynamische werkomgeving waar mensen met energie, creativiteit en passie nauw samenwerken om ambitieuze doelen te bereiken. Wanneer je een stage gaat doen bij HR word je onderdeel van een team van HR-professionals die jouw ideeën en input waarderen en je zullen ondersteunen tijdens je stage.

Tijdens je stage krijg je je eigen projecten en verantwoordelijkheden, wat je de kans geeft snel ons bedrijft te leren kennen en je persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast zul je, doordat je direct verantwoordelijkheid krijgt, de kans hebben om daadwerkelijk impact te hebben op onze mensen.

Als stagiair HR zul je bijvoorbeeld ondersteuning geven aan of verantwoordelijk zijn voor:

  • Het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe projecten, HR-strategieën en organisatiestructuren om het bedrijf te ondersteunen.
  • Projecten voor onze HR Business Partners met betrekking tot huidige ontwikkelingen in het bedrijf.
  • Aantrekken van afgestudeerden voor het Unilever Future Leaders Programme en van studenten voor stages bij Unilever.
  • Projecten met betrekking tot veiligheid, gezondheid en duurzaamheid in de productievestigingen.

Leren terwijl je ervaring opdoet

Unilever biedt je de ondersteuning om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen en om meer ervaring op te doen. Je krijgt vanaf dag één verantwoordelijkheid en je wordt daarbij gesteund door een team van inspirerende en getalenteerde professionals.

Unilever & Interns

Als stagiair bij Unilever zul je deel uitmaken van het Unilever & Interns-netwerk. Er worden lunches, speeches door senior managers en leuke activiteiten georganiseerd, zodat je andere stagiairs en Unilever kunt leren kennen!

Wist je dit?

Onze producten worden verkocht in meer dan 190 landen en elke dag gebruiken 2 miljard consumenten wereldwijd een Unilever-product. Als stagiair krijg je de kans hieraan bij te dragen.

“Vanaf dag één kreeg ik veel verantwoordelijkheden en veel uitdagende kansen. Een stage doen is geweldig voor mijn persoonlijke ontwikkeling en om meer te leren over unilever.”

Stagiaire Human Resources
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE