Stage Research & Development | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Stages bij Unilever
  4. Stage Research & Development

Stage Research & Development

Stage R & D

Research & Development is de plek waar ideeën voor onze merken, producten, verpakkingen, productie en technologie groeien. Bij een bedrijf dat als belangrijkste doel heeft fantastische producten te maken, begint alles met R&D. R&D komt met innovatieve ideeën om onze merken groter, beter en sterker te maken.

Meer over stage bij Research & Development

Structuur R&D

R&D bij Unilever in Nederland is verdeeld over drie afdelingen: Discover, Design en Deploy. Onze R&D-teams zijn van wereldklasse en door samen te werken met toonaangevende internationale experts, academische organisaties en derden zijn we altijd op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Discover

Discover houdt zich bezig met het ontdekken van nieuwe ontwikkelingen die op het gebied van duurzaamheid het verschil gaan maken wat technologie, capaciteit en hulpbronnen betreft. Daarnaast richt Discover zich op het creëren van grote doorbraken en kansen waarmee we in de markt voorop kunnen lopen

Design

Design streeft er naar om de beste te zijn op het gebied van productontwikkeling om zo grote merken op te bouwen. Unilever heeft wereldwijd vijftien Design Centres of Excellence waar diepgaande kennis van de consument en innovatieve technologie worden ingezet om wetenschap te vertalen naar aantrekkelijke producten voor onze consumenten.

Deploy

Deploy richt zich op het lokaliseren van innovaties die zijn ontwikkeld door Discover en Design, zodat ze in de markt kunnen worden gezet in de 190 landen waar we actief zijn. Zij zorgen ervoor dat onze producten aanslaan in de lokale markt.

Stage bij R&D

Unilever biedt een dynamische werkomgeving waar mensen met energie, creativiteit en passie nauw samenwerken om ambitieuze doelen te bereiken. Wanneer je bij Unilever een stage gaat doen binnen R&D word je onderdeel van een academisch en internationaal team dat jouw ideeën en input waardeert en je zal ondersteunen tijdens je stage.

Tijdens je stage krijg je je eigen projecten en verantwoordelijkheden, wat je de kans geeft om ons bedrijf snel te leren kennen en je persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast krijg je, doordat je direct verantwoordelijkheden hebt, de kans daadwerkelijk impact te hebben op onze merken.

Als stagiair bij R&D zul je bijvoorbeeld ondersteuning geven aan of verantwoordelijk zijn voor:

  • Het verbeteren van een product.
  • Het ontwerpen van een nieuw product.
  • Het analyseren van bestaand verpakkingsmateriaal.
  • Het bestuderen van de invloed van ingrediënten op stabiliteit en smaak.

Leren terwijl je ervaring opdoet

Unilever biedt je de ondersteuning om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen en om meer ervaring op te doen. Je krijgt vanaf dag één verantwoordelijkheid en je wordt daarbij gesteund door een team van inspirerende en getalenteerde professionals.

Unilever & Interns

Als stagiair bij Unilever zul je deel uitmaken van het Unilever & Interns-netwerk. Er worden lunches, speeches door senior managers en leuke activiteiten georganiseerd, zodat je andere stagiairs en Unilever kunt leren kennen!

Wist je dit?

Onze producten worden verkocht in meer dan 190 landen en elke dag gebruiken 2 miljard consumenten wereldwijd een Unilever-product. Als stagiair krijg je de kans hieraan bij te dragen.

Interesse in een stage?

Momenteel hebben we geen stagevacatures, maar laat hieronder je CV achter maak deel uit van onze Unilever Talent Community!

Je ontvangt dan updates over nieuwe stages.

Laat hier je CV achter

“De nieuwste innovaties in verschillende categorieën werden gepresenteerd tijdens de eindejaarsviering. Ik was enorm verrast toen mijn ontwerp werd gepresenteerd als “the next big thing”! Het idee dat mijn ontwerp echt in de supermarkt zal liggen, is nog steeds fantastisch.”

Stagiaire R&D
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE