Stage Supply Chain | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Stages bij Unilever
  4. Stage Supply Chain

Stage Supply Chain

Stage Supply Chain

Van de inkoop van grondstoffen tot het leveren van de eindproducten, een carrière in Supply Chain betekent openstaan voor de behoeften van consumenten en klanten en ervoor zorgen dat alles – van de kwaliteit van onze producten en nieuwe innovaties tot de service aan onze klanten – consistent van wereldklasse is.

Meer over stages bij Supply Chain

Over Supply Chain

Omdat wij een van ’s werelds grootste bedrijven voor consumentenproducten zijn, bieden de schaal en de impact van onze Supply Chain-activiteiten veel fascinerende kansen. Binnen Unilevers Supply Chain vind je verschillende afdelingen.

Customer Service – Planning & Logistics Dit heeft alles te maken met anticiperen op, tegemoetkomen aan en overtreffen van de behoeften van de klant, om te garanderen dat onze producten terechtkomen bij de consument. Deze sector lost logistieke uitdagingen op en maakt een inschatting van potentiële verkoop om ervoor te zorgen dat onze fabrieken op tijd en zo kosteneffectief mogelijk kunnen voldoen aan de vraag.

Procurement Deze afdeling houdt zich bezig met het optimaliseren van de kosten en de kwaliteit van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en diensten op een strategisch verantwoorde en duurzame wijze, zodat onze producten op de best mogelijke manier kunnen worden geproduceerd. Het team bouwt hechte partnerships op met onze leveranciers om wederzijdse duurzame groei te realiseren en speelt een belangrijke rol op het gebied van technologische innovatie.

Sourcing units Onze fabrieken vormen het zenuwcentrum van onze Supply Chain. Hier werken we aan verbetering van de efficiëntie en aan de ontwikkeling van nieuwe capaciteiten om goed te kunnen inspelen op veranderende behoeften van consumenten en klanten en toekomstige innovaties perfect te kunnen uitvoeren. In onze sourcing units gaat het ook om het bouwen van snelle productielijnen en het bewaken van de kwaliteit, output en kosten van de teams.

Stage bij Supply Chain

Unilever biedt een dynamische werkomgeving waar mensen met energie, creativiteit en passie nauw samenwerken om ambitieuze doelen te bereiken. Wanneer je bij Unilever een stage gaat doen binnen Supply Chain word je onderdeel van een team van supply chain-professionals die jouw ideeën en input waarderen en je zullen ondersteunen tijdens je stage. Dit team werkt in een multidisciplinaire omgeving waar wordt samengewerkt met afdelingen als Finance en Marketing.

Tijdens je stage krijg je je eigen projecten en verantwoordelijkheden, waardoor je ons bedrijf snel zult leren kennen en je je persoonlijke en professionele vaardigheden kunt ontwikkelen. Daarnaast zul je, doordat je vanaf het begin direct verantwoordelijkheid krijgt, de kans krijgen daadwerkelijk impact te hebben op onze merken.

Als stagiair bij Supply Chain zul je bijvoorbeeld ondersteuning geven aan of verantwoordelijk zijn voor:

  • Verbetering en ontwikkeling van producten en processen.
  • Inkoop van grondstoffen op een efficIënte manier.
  • Projecten met betrekking tot veiligheid, gezondheid en duurzaamheid.

Leren terwijl je ervaring opdoet

Unilever biedt je de ondersteuning om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen en om meer ervaring op te doen. Je krijgt vanaf dag één verantwoordelijkheid en je wordt daarbij gesteund door een team van inspirerende en getalenteerde professionals.

Unilever & Interns

Als stagiair bij Unilever zul je deel uitmaken van het Unilever & Interns-netwerk. Er worden lunches, speeches door senior managers en leuke activiteiten georganiseerd, zodat je andere stagiairs en Unilever kunt leren kennen!

Wist je dit?

Onze producten worden verkocht in meer dan 190 landen en elke dag gebruiken 2 miljard consumenten wereldwijd een Unilever-product. Als stagiair krijg je de kans hieraan bij te dragen.

“Door een stage bij supply chain te doen, kreeg ik de kans unilever en alle aspecten van unilevers supply chain snel te leren kennen. Bovendien kon ik met wat ik tijdens m’n studie had geleerd zelfs een bijdrage leveren aan die enorme supply chain.”

Stagiair Supply Chain
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE