Unilever international internship programme | Carrière | Unilever Nederland
  1. Home
  2. ...
  3. Starters & Studenten
  4. Unilever international internship programme

Unilever international internship programme

UIIP in Marketing

Je zal 6 maanden stage lopen bij ons Marketing team op ons hoofdkantoor in Londen of in ons Europese hoofdkantoor in Rotterdam. Hier werk je samen met onze Brand Managers aan vooraanstaande merken zoals Magnum, Dove, Lipton, Knorr en Hellman's om ze strategisch te ontwikkelen.

UIIP in Finance

In het Finance team in Rotterdam zal je 6 maanden lang werken aan projecten gerelateerd aan de financiële kant van Unilever. Zo zou je bijvoorbeeld de rol van business partner aan kunnen nemen, waar je helpt met beslissingen maken over de lange termijn strategie en investering in een merk. Je zou ook in een klantenteam kunnen werken, waarbij je je bezighoudt met de dagelijkse zaken van onze Global Customers.

UIIP in Supply Chain

Gedurende 6 maanden zal je stage lopen binnen ons Supply Chain team van het Europese Operations Centre in Katowice. Hier zal je impact hebben op de Logistiek in Europese landen. Je zal samen met dit team de uitdaging aangaan van het creëren van duurzame leveringsprocessen van onze diverse producten in verschillende markten.

Hoe het werkt

Het UIIP is een full-time stage programma dat is geopend voor bachelor, master of recent afgestudeerde (tot 6 maanden) studenten, bij voorkeur met relevante werkervaring.

Als internationale stagiaire zullen we je advies geven over de desbetreffende accommodatie op de nieuwe locatie en tevens zul je compensatie ontvangen op basis van de lokale omstandigheden in uw locatie. Je zal ook deel uitmaken van het Unilever intern netwerk om je leerproces te versnellen.

Ben je gepassioneerd over onze merken en business, bezit je sterke analytische en communicatieve vaardigheden, ben je een flexibele team speler, en een pro-actieve denker - aarzel dan niet en meld je aan voor het UIIP!

Sollicitatieprocedure volgens UFLP

De sollicitatieperiode bestaat uit een online aanmeldingsformulier, een telefonisch interview en een face to face-interview.

Solliciteer direct

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE