Verbeteren van voeding
Het is ons doel om producten te leveren die goed smaken, waar mensen een goed gevoel van krijgen enen die een positieve bijdrage leveren aan de wereld van vandaag .
Zonder voedsel kun je niet leven
We hebben elke dag voedsel nodig. Het houdt ons niet alleen in leven, we hebben er ook plezier van, het brengt mensen samen en het is een belangrijk ingrediënt binnen elke cultuur. Een leven zonder heerlijk en gezond eten zou niet hetzelfde zijn – en veel mensen zijn net zo gepassioneerd met eten en drinken bezig als wij.
De manier waarop we vandaag de dag voedsel produceren en consumeren is echter niet duurzaam. Halverwege deze eeuw zal de planeet nog eens 1,5 miljard mensen moeten voeden. In het Global Nutrition Report 2018 staat dat de wereldwijde dubbele last van ondervoeding nu al onaanvaardbaar hoog is en dat het tempo waarmee voortgang geboekt wordt onacceptabel laag is. In het rapport wordt echter ook geconstateerd dat we nog nooit zo veel mogelijkheden hebben gehad om het mondiale voedselprobleem op te lossen nu de Decade of Action on Nutrition van de VN en de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals – SDGs) ons stimuleren om in actie te komen.
Zoals de SDGs al aangeven, zijn we allemaal verantwoordelijk voor het teweegbrengen van een verandering. Overheden moeten meer samen gaan werken. Boeren en producenten moeten efficiënter worden en duurzamere werkwijzen gaan hanteren. En de levensmiddelenindustrie is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat duurzaam en voedzaam voedsel en duurzame en voedzame dranken de norm worden. Daarnaast moeten ze ervoor zorgen dat er een groter assortiment van deze duurzame en voedzame producten beschikbaar wordt.
Voeding is essentieel voor het behalen van de SDGs. Als we de problemen die met voeding te maken hebben, niet aanpakken, zal het onmogelijk worden om de doelen van veel van de SDGs te behalen. Dit geldt met name voor Geen Honger (SDG 2) en Gezondheid en Welzijn (SDG 3), maar ook voor Geen Armoede (SDG 1), Gendergelijkheid (SDG 5) en Klimaatactie (SDG 13). Deze SDGs hangen allemaal samen met de productie en consumptie van voedsel.