1. Home
  2. Onze merken

Onze merken

Elke dag gebruiken 2,5 miljard mensen een Unilever-product. Hier vindt u informatie over de producten die in Nederland op de markt zijn.

No Results

Sorry, no results were found for the selection you have made.

Please try again by changing your selection.

Axe

AXE is een sterk merk met een breed assortiment aan aantrekkelijke geuren.

Axe

Cif

Iedereen weet dat vuil deel uitmaakt van het dagelijks leven. En jammer maar helaas: vuil verdwijnt nooit vanzelf. Het moet toch een keer grondig worden verwijderd.

Cif

Dove

Wat is schoonheid? Die vraag is moeilijk te beantwoorden. Dove vindt dat schoonheid voorkomt in vele vormen en maten.

Dove

Dove Men+Care

Dove Men+Care hanteert een nieuwe definitie van kracht: een waarin verzorging centraal staat. Omdat Dove Men+Care gelooft dat verzorging een man sterker maakt. Echte kracht blijkt uit de manier waarop je zorgt voor mensen die belangrijk zijn - inclusief jezelf. Of je nu op zoek bent naar een deodorant die je de hele dag een fris en droog gevoel geeft of naar een douchegel om je huid te hydrateren, Dove Men+Care producten zijn ontworpen om je huid te beschermen en te verzorgen.

Dove Men+Care

Hellmann’s

De mayonaise van Hellmann’s is ’s werelds favoriet vanwege de onmiskenbare smaak en textuur. In de receptuur worden dan ook alleen de beste ingrediënten, zoals vrije-uitloopeieren en plantaardige oliën gebruikt. Daarom haal je met Hellmann’s het beste uit je maaltijd naar boven.

Hellmann’s

Knorr

Bij Knorr gaat het allemaal om de passie voor smaak: goede ingrediënten en de kennis van de Knorr Chefs om heerlijke Knorr-producten te maken.

Knorr

Lipton

Thee verfrist, ontspant, herstelt, verkwikt, verwarmt, verkoelt en hydrateert. Het hele lichaam profiteert ervan. Drink dus lekker, drink Lipton-thee.

Lipton

Omo

Omo is een van de oudste wasmiddelmerken van Nederland en daardoor een van de bekendste merken. Wie kent het deuntje “omo wast door en door schoon, niet duur!” niet?

Omo

Rexona

Transpireren doen we allemaal. Op sommige momenten is dat heel nuttig, maar vaak is het juist heel vervelend. Dan heb je behoefte aan een deodorant die je écht de juiste bescherming biedt.

Rexona

Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions is een van 's werelds grootste foodservicebedrijven. Deze divisie heeft zich gespecialiseerd in producten en services voor de professionele keuken.

Unilever Food Solutions

Vaseline

Het wereldberoemde Vaseline potje behoeft bijna geen uitleg. Iedereen heeft er wel één in huis. Het is de oorsprong van alle Vaseline-producten.

Vaseline

Badedas

Ontwaak met de heerlijke douchegel en badschuim varianten van Badedas en je bent klaar voor de dag, wat de dag je ook zal brengen.

Badedas

Ben & Jerry’s

Ben & Jerry’s maakt al meer dan 35 jaar heerlijk ijs én is op een vooruitstrevende manier actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ben & Jerry’s

Biotex

Er zijn van die vlekken die simpelweg niet weg te krijgen zijn. Al is je hoofdwasmiddel nog zo goed. Biotex is dan de oplossing.

Biotex

Calvé

Met de sauzen van Calvé is het iedere dag feest. En dan is er ook nog Calvé Pindakaas. Wie is daar niet groot mee geworden?

Calvé

Cup-a-Soup

Cup-a-Soup biedt de lekkerste soepen voor tussendoor. Voor thuis én op het werk.

Cup-a-Soup

Duryea

Duryea Maizena, hét keukengeheim om sauzen te binden en gebak telkens weer te laten lukken.

Duryea

Glorix

Goede hygiëne in huis is erg belangrijk. Glorix is al bijna 100 jaar een expert op het gebied van hygiëne.

Glorix

Neutral huidverzorging

Neutral is een bijzonder merk in onze portfolio. Alle Neutral-producten voor huidverzorging zijn vrij van parfum, kleurstoffen en parabenen.

Neutral huidverzorging

Neutral wasverzorging

Neutral is een bijzonder merk in onze portfolio. Alle Neutral-wasmiddelen zijn vrij van parfum en kleurstoffen.

Neutral wasverzorging
Terug naar top

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE