Dove Men+Care | Onze merken | Unilever Nederland
Dove Men+Care logo

Dove Men+Care

Dove Men+Care hanteert een nieuwe definitie van kracht: een waarin verzorging centraal staat. Omdat Dove Men+Care gelooft dat verzorging een man sterker maakt. Echte kracht blijkt uit de manier waarop je zorgt voor mensen die belangrijk zijn - inclusief jezelf. Of je nu op zoek bent naar een deodorant die je de hele dag een fris en droog gevoel geeft of naar een douchegel om je huid te hydrateren, Dove Men+Care producten zijn ontworpen om je huid te beschermen en te verzorgen.

Douchegels met MICROMOISTURE™

Verzorgingsproducten voor mannen kunnen de huid irriteren en uitdrogen. De wetenschappelijke onderzoekers van Dove hebben een samenstelling ontwikkeld die deze problemen voorkomt, terwijl tegelijkertijd de huid wordt verzorgd en verfrist.

De douchegels van Dove Men +Care™ met MICROMOISTURE™, milde reinigingsingrediënten en een heel hoog gehalte aan hydraterende bestanddelen zijn klinisch bewezen effectief tegen onmiddellijke uitdroging van de huid.

De lichte en frisse Dove Men+Care™ Body & Face douchegels bevatten MICROMOISTURE™, kleine bolletjes met zonnebloemolie, die actief worden op de huid zodra het product begint te schuimen. De formule met MICROMOISTURE™ zorgt ervoor dat de huid ook na het douchen gehydrateerd blijft zonder vettig aan te voelen. Deze formule reinigt en verfrist onmiddellijk zonder dat de huid droog of gespannen gaat aanvoelen.

Dove Men+Care™ anti-transpirant deodorants

Bij bijna 50% van de mannen raakt de okselhuid geïrriteerd wanneer ze een deodorant gebruiken. Dove begrijpt dat mannen effectieve bescherming nodig hebben tegen zweet en geurtjes zonder de huidirritatie en droogheid die sommige andere anti-transpirant deodorants kunnen veroorzaken. De anti-transpirant deodorants van Dove Men+Care™ pakken rechtstreeks de oorzaken aan met behulp van een geavanceerde formule: de combinatie van krachtige ingrediënten tegen transpiratie met de ¼ hydraterende crème die de huid beschermt en verzorgt. De huid blijft de hele dag fris en droog.

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE