Toggle Zoeken

Becel Logo

Becel

Becel biedt lekkere en gezonde producten, die natuurlijk goed zijn voor het hart*. Geniet van Becel, zowel op brood als bij het koken.

De kracht van plantaardig

Al meer dan 50 jaar stelt Becel zich als doel de Nederlanders te motiveren goed voor hun hart te zorgen. Wist je dat de basis voor Becel wordt gelegd op het boerenland? Ontdek met Becel de kracht van plantaardig. Becel wordt namelijk gemaakt met een unieke mix van drie plantaardige oliën uit de natuur: koolzaad-, lijnzaad- en zonnebloemolie.

Deze oliën zijn rijk aan belangrijke voedingsstoffen, ze bevatten van nature Omega 3 en 6 die goed zijn voor het hart. Niet alleen draagt Becel dan bij aan een gezond en fit leven. Door meer plantaardig te eten draagt u ook bij aan vermindering van de CO2-uitstoot. Met Becel zet u dus niet alleen uzelf in uw kracht, maar ook het milieu. Welke plantaardige oliën smeert u elke dag op uw brood en hoe zijn die in uw kuipje terecht gekomen? Wij zijn trots op de manier waarop ons product tot stand komt en vertellen u daar graag meer over. Bekijk onze site om meer te weten te komen.

Op de Becel-site vind je een groot aantal recepten die passen in een gezonde leefstijl. Schrijf je in voor het Becel e-magazine, dan ontvang je maandelijks lekkere recepten in je mailbox.

*Goed voor het hart

Omdat alle Becel-producten worden gemaakt met een combinatie van plantaardige oliën bevatten ze Omega 3 en 6. Hiervan is wetenschappelijk bewezen dat ze bijdragen aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed. De benodigde dagelijkse inname die bijdraagt aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte is 2 g Omega 3 (alfa-linoleenzuur) en 10 g Omega 6 (linolzuur) per dag. Twee porties (2*10 g) Becel per dag leveren hieraan een belangrijke bijdrage.

Gebruik Becel als onderdeel van een gezonde voeding en leefstijl.

Bezoek voor meer informatie en lekkere recepten de website van Becel

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top