Toggle Zoeken

Bona logo

Bona

Bona is sinds jaar en dag de lekkerste margarine van Nederland. Het is goed smeerbaar en valt op door het gezellige kuipje. Lekker brood verdient Bona.

Lekker brood verdient Bona

De landelijke introductie van Bona vond plaats in maart 1966. Tot dat moment bestond margarine alleen in papieren wikkels of zelfs nog in tonnen of vaatjes zonder merk. Bona was destijds het eerste margarinemerk dat beschikbaar was in een plastic kuipje. Dit betekende dat Bona ‘direct op tafel kon en meteen smeerbaar was, zonder het nare overpakken in een vlootje’! Nederlanders leerden Bona kennen als een zachte en bijzonder smaakvolle tafelmargarine in een kuipje. En met succes, al in 1977 werd de 500 miljoenste Bona-kuip verkocht!

Bona onderscheidde zich door het opvallende en gezellige motief op het kuipje, waardoor het goed op de eettafel paste. In de jaren 80 werd het alom bekende Boerenbont-motief geïntegreerd in het design van de kuip. Dit zorgt tot op de dag van vandaag voor een positieve nostalgische uitstraling van de Bona-kuip.

Drie soorten

Bona is verkrijgbaar in drie varianten: Bona Margarine, Bona Halfvol (halvarine) en Bona Extra Romig. Bona Extra Romig is Bona lekker, maar dan nóg romiger. Alle varianten zijn lekker vol van smaak en uitermate geschikt voor op brood. Want… lekker brood verdient Bona!

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top