Toggle Zoeken

Croma logo

Croma

Croma is al sinds 1963 de eerste en enige margarine die is gespecialiseerd in het bereiden van het lekkerste stuk vlees. Vlees bak je het lekkerst in Croma.

Al ruim vijftig jaar thuis in de keuken

Wie kent het niet, het pakje Croma. Het is al ruim vijftig jaar in heel veel huishoudens een vertrouwd gezicht. Waarom? Vraag het aan iedereen die weleens Croma heeft gebruikt en je krijgt van allemaal hetzelfde antwoord: het is de beste en lekkerste manier om vlees te bakken en te braden. En ook nog eens een mooie jus over te houden.

Croma geeft vlees en jus een heerlijke, karakteristieke smaak. Croma bruint en smelt sneller dan gewone margarine, waardoor het eerder op een hoge temperatuur komt. Het vlees schroeit dan meteen dicht en blijft hierdoor lekker mals en sappig. Croma bevat geen water, waardoor het niet van zichzelf spat.

Vlees bak je het lekkerst in Croma

Nog steeds gaat er in heel veel Nederlandse gezinnen vrijwel dagelijks Croma in de pan. En echt niet meer alleen voor het braden van een rollade: elk gerecht waarin vlees een rol speelt maak je lekker(der) met Croma. Croma is met recht dé expert voor het lekker bereiden van vlees! 

Bezoek voor meer informatie, handige tips en recepten voor heerlijke gerechten de website van Croma.

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top