1. Home
  2. ...
  3. Voeding en dranken
  4. Cup-a-Soup
Cup a Soup logo

Cup-a-Soup

Heb je zin in een lekker soepje? Dan zit je bij Cup-a-Soup altijd goed! Een heerlijk tussendoortje waar je energie van krijgt voor de rest van de dag. Je herkent namelijk vast die momenten dat je een boost kunt gebruikt. Zo is Cup-a-Soup handig voor op het werk, maar natuurlijk ook lekker om gewoon thuis te eten bij bijvoorbeeld de lunch. En voor ieder wat wils: Cup-a-Soup heeft genoeg variatie in het assortiment om elke dag wat anders te drinken.

Zo zijn er onder andere de Classics, zoals Tomaat, Kip of Champignon Crème, maar mocht je een grotere honger hebben, kun je ook eens de Extra gevulde Cup-a-Soup proberen met groene tagliatelle en kaas!

Bij Cup-a-Soup zijn we er van overtuigd dat kruiden en groenten van betere kwaliteit en smaak zijn wanneer deze geproduceerd zijn door boeren die hun gewassen laten groeien in rijke en gezonde bodems. Een duurzame productie van groenten en kruiden in harmonie met de natuur biedt de kwaliteit die wij zoeken voor het creëren van producten die goed smaken. Om deze goede smaak te waarborgen, gebruiken we slechts de beste ingrediënten. Cup-a-Soup, goed bezig!

Cup-a-Soup op het werk!

Wil jij Cup-a-Soup op het werk? Ga dan naar Cupasoupophetwerk.nl en bekijk het assortiment en onze systemen. Overtuig jouw manager dat Cup-a-Soup onlosmakelijk aanwezig moet zijn op jouw kantoor! Weet je niet zeker welk systeem het meest geschikt is? Vraag dan vrijblijvend advies aan.

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE