Toggle Zoeken

LÄTTA logo

LÄTTA

Lätta is een volledig nieuw en eigentijds product: luchtig opgeklopte halvarine die je kunt smeren en zelfs scoopen.

Lätta Lekker Luchtig

Lätta, het bekende margarinemerk met het kleurrijke logo, is na acht jaar afwezigheid terug in de koeling van de Nederlandse supermarkt. Met een volledig nieuw en eigentijds product: luchtig opgeklopte halvarine die je kunt smeren en zelfs kunt scoopen.

Lätta Lekker Luchtig is een luchtig opgeklopte halvarine die verrassend smelt op de tong. Het heeft een licht zoute smaak en is heerlijk onder het broodbeleg of ‘gewoon zo’ op een stokbroodje, bagel of cracker. Het is zelfs zó luchtig dat het direct uit de kuip kan worden ‘gescoopt’.

Smeren of scoopen

Natuurlijk is de nieuwe Lätta geschikt om met een mes lekker op je brood te smeren, maar er is meer. Lätta Lekker Luchtig heeft, in tegenstelling tot andere halvarines, zo’n unieke en luchtige textuur dat het naast het traditionele smeren ook scoopen mogelijk maakt. Geniet extra van Lätta door het met een knapperig stukje brood of cracker uit de kuip te scoopen. Zo lekker kan luchtig zijn.

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top