Toggle Zoeken

  1. Home
  2. ...
  3. Voeding en dranken
  4. Zeeuws Meisje
Zeeuws Meisje

Zeeuws Meisje

Zeeuws Meisje is een van Nederlands oudste margarinemerken. Het merk combineert een goede kwaliteit met een voordelige prijs.

Zeeuws Meisje: geen cent te veel hoor!

Zeeuws Meisje biedt al jaren waar voor haar geld: goede kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs! De producten van Zeeuws Meisje zijn sinds jaar en dag herkenbaar aan de verpakking met het karakteristieke logo van het Zeeuwse meisje en de gezellige Hollandse uitstraling.

Sinds 1894

Zeeuws Meisje is een van de oudste margarinemerken van Nederland. Al in 1894 verliet de eerste Zeeuws Meisje-margarine de fabriek! In 1975 werd voor het eerst een echt Zeeuws Meisje uitgekozen. Zij werd het gezicht van de reclamecampagnes. Tijdens de viering van het 100-jarig jubileum van Zeeuws Meisje in 1994 werd na een spannende landelijke competitie een nieuw Zeeuws Meisje gekozen. Ook uit haar mond blijft trouw klinken: ‘geen cent te veel hoor!’

Voor op brood en om mee te koken

Voor op brood is er Zeeuws Meisje-halvarine in een kuipje en voor in de keuken is er Zeeuws Meisje-margarine in een pakje of vloeibaar in een fles. Zeeuws Meisje uit een pakje is erg geschikt voor het bakken van een appeltaart, koekjes of boterkoek. Maar net als met Zeeuws Meisje vloeibaar kun je er ook prima je aardappelen, groente of vlees in bakken.

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top