Toggle Zoeken

NL AXE logo

Axe

Verleiding met een knipoog. Axe is een sterk merk met een breed assortiment aan aantrekkelijke geuren. Want als het op verleiden aankomt, is lekker ruiken een must.

Find Your Magic

De AXE producten zijn wereldberoemd geworden door de opvallende tv-commericals waarin iedere man werd neergezet als een ware verleider. Met de nieuwe range producten slaat AXE een nieuwe weg in. AXE gelooft dat je als man het meest aantrekkelijk bent als je jezelf bent. Dus geen hokjes, regels of vooroordelen. Vergeet alle pressure en stereotypes. Vind hetgeen dat jou uniek maakt and work on it! #FindYourMagic.

Over Axe

In 1983 werd AXE voor het eerst in Frankrijk op de markt gebracht als geparfumeerde deodorant-bodyspray. Het was een combinatie van de bescherming van een effectieve deodorant met de zekerheid van een aantrekkelijke geur. Een nieuwe deodorant voor mannen was geboren. Ruim twintig jaar later bleven jonge mannen in meer dan 60 landen dagelijks de AXE-ervaring beleven. De bodyspray is nog steeds het bekendste product van AXE. In zowel deodorant als douche voor mannen is AXE-marktleider.

Wat zit er in onze producten?

Woman checking product label in a supermarket

Vandaag de dag bestaat er – terecht – steeds meer behoefte aan grotere duidelijkheid over de samenstelling van producten die mensen gebruiken voor hun persoonlijke verzorging en in het huishouden.

Overige info

Zoekt u meer informatie over een van onze merken of heeft u een vraag, klacht of compliment? Maak dan uw keuze uit de contactgegevens hieronder.

Terug naar top