Prodent | Onze merken | Unilever Nederland

Sinds 1935 een begrip op het gebied van tandenpoetsen: dat is Prodent. Een sterk merk met een schare trouwe fans. Poets je tanden sterk met Prodent.

Voor het hele gezin

Prodent heeft een ruim assortiment tandpasta en tandenborstels voor het gehele gezin en voor ieder gebit. De uitgebreide range varieert van tandpasta speciaal ontwikkeld voor kinderen tot wit makende tandpasta van White Now. Daarnaast bevindt Prodent zich in het ‘advanced segment’, met de drie Long Active varianten. Deze tandpasta’s bevatten Pro-Time Zinc, een natuurlijk ingrediënt dat bacteriën in je mond bestrijdt die tandplak veroorzaken. Daardoor biedt de formule nog betere bescherming voor je gebit, tot wel 24 uur. Kortom, Prodent is er voor ons allen en streeft ernaar dat iedereen met een stralende glimlach het leven kan toelachen!

Veel Nederlanders ondervinden specifieke mondproblemen. Om deze te voorkomen is een goede mondverzorging van groot belang en Prodent helpt daarbij. Prodent biedt gebruikers alles wat zij van een tandpasta mogen verwachten en meer. Prodent tandpasta verzorgt de tanden, houdt ze schoon en gezond maar biedt ook specifieke oplossingen voor gebitsproblemen. Dit komt onder meer omdat het ActiFluor bevat.

ActiFluor zorgt namelijk voor:

• Versterking van het glazuur
• Bescherming tegen cariës (gaatjes) en tanderosie
• Een extra frisse adem

White Now voor direct wittere tanden

In 2011 heeft Prodent een nieuwe range op de markt gebracht namelijk, Prodent White Now. Deze exclusieve tandpasta’s zorgen voor direct wittere tanden. White Now tandpasta werkt volgens Blue Light Technology en bevat miljoenen delicate Blue Light deeltjes. Doordat blauw en geel contrasterende kleuren zijn, heffen de kleuren elkaar op en ontstaat er een direct visueel wit effect. Dit optische effect blijft werkzaam, zelfs na het wegspoelen van het tandpastaschuim. De werking van deze formule is klinisch bewezen.

Kids

Omdat melktanden nog niet zo sterk zijn, zijn ze extra gevoelig voor gaatjes. Daarom is het belangrijk om goed voor het melkgebit te zorgen. Tandartsen adviseren dan ook vanaf het doorkomen van de eerste melktand te beginnen met poetsen met een speciale kindertandpasta voor het melkgebit. Prodent-tandpasta Woezel&Pip is speciaal afgestemd op baby’s en peuters van 0-6 jaar en bevat een aangepast fluoridegehalte. Ook de bijbehorende kindertandenborstel is speciaal ontwikkeld voor dreumesen, peuters en kleuters.

Gemiddeld wisselen kinderen hun tanden tussen de leeftijd van 5 en 12 jaar. Wanneer nieuwe tanden doorbreken zijn deze nog niet helemaal uitgehard. Het glazuur kan de tanden dan nog niet optimaal beschermen tegen gaatjes. Dit maakt nieuwe tanden extra gevoelig voor gaatjes en tandplak. Daarom heeft Prodent ook voor kinderen in de leeftijdsgroep 6 + kindertandpasta’s en tandenborstels, speciaal afgestemd op het melk- en wisselgebit.

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE