Doorgaan naar Inhoud

De Unilever Young Entrepreneurs Awards 2018

Gepubliceerd:

Young Entrepreneurs Awards finalists in 2016

Ideeën voor een betere wereld

Bij Unilever zijn we van mening dat de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN alleen gehaald kunnen worden als iedereen, overal ter wereld, anders gaat denken en werken. Het herkennen van en samenwerken met een nieuwe generatie van ’s werelds briljantste, jonge changemakers is één van de vele manieren waarop we dit kunnen aanpakken.

Daarom lanceren we met trots, samen met de het Institute for Sustainability Leadership (CISL) van de Universiteit van Cambridge, de Unilever Young Entrepreneurs Awards voor 2018. Het doel hiervan is het huldigen en ondersteunen van jong, bezield talent van over de hele wereld, die met bestaande initiatieven, producten of diensten trachten een oplossing te vinden voor wereldwijde maatschappelijke problemen of milieukwesties.

Jonge ondernemers, meld je!

Werk je hard aan een innovatieve oplossing, of ken je iemand die daarmee bezig is? Laat het ons weten!

Dit jaar zoeken we kandidaten voor acht categorieën: Help honger de wereld uit, Gezondheid en welzijn, Goed onderwijs, Gendergelijkheid, Schoon water en sanitaire hygiëne, Goede banen en economische groei, Verantwoord consumeren en produceren en In actie voor het klimaat.

Op de website lees je hoe je een potentiële winnaar kunt aanmelden. Ken je anderen die briljante dingen doen, daarvoor erkenning verdienen en ook kansen om hun invloed te kunnen vergroten? Vertel ze dan over de awards. Of nomineer ze zelf via de website. Zo makkelijk is het.

Wat kan jij erbij winnen?

Een boost zodat je kunt groeien en de wereld kunt veranderen!

Er is meer dan €100.000 aan prijzengeld en bovendien ook 12 maanden lang zakelijk advies van de experts bij Unilever en het Cambridge Institute for Sustainability Leadership te winnen. Dat kan variëren van zakelijke ondersteuning of verbinding met relevante bedrijven/mensen tot ontwikkelingsgerichte, persoonlijke coaching – afhankelijk van waar jij het meeste behoefte aan hebt.

Belangrijke data voor in je agenda

Aanmelden/nomineren kan tot vrijdag 29 juni 23:59 uur BST.

Sterker nog, als je je aanmeldt voor 8 juni, maak je kans op een twee uur durend, op maat gemaakt zakelijk adviesgesprek met experts van het Cambridge Institute for Sustainability Leadership. Waar wacht je nog op? Ga naar de website en meld je aan! Wij wensen je veel geluk!

Schrijf je in voor het laatste nieuws over de Awards.

Terug naar boven