1. Home
  2. Nieuws & Media
  3. Overig nieuws

Overig nieuws

Hier vindt u nieuwsitems over Unilevers activiteiten – zowel in de Benelux als internationaal – waaronder ook artikelen over onze inspanningen op weg naar het realiseren van de doelen in ons Sustainable Living Plan.

No Results

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden voor de door u gemaakte selectie

Probeer het opnieuw door uw selecties te veranderen

Jongeren zijn de ‘change agents’

What makes a millennial become an agent of change? Commitment to positive action soars when like-minded individuals get together, as One Young World 2018 showed.

Eindeloos PET recyclen met Ioniqa’s revolutionaire technologie

Samen met start-up Ioniqa Technologies en PET-producent Indorama Ventures werkt Unilever aan de ontwikkeling van een revolutionaire technologie. Eén die de plasticketen circulair zal maken. In de zomer van 2019 is de eerste Ioniqa-fabriek, met een capaciteit om 10 kiloton PET-plastic grondstoffen op continue basis te upcyclen, een feit. Komend jaar worden direct Unilever-verpakkingen gemaakt van Ioniqa’s unieke grondstof.

Vertrouwen: de sleutel tot voortgang

“Vertrouwen is onze belangrijkste value driver.” Onze ceo paul polman schrijft over de waarde en kracht van vertrouwen voor het bedrijfsleven, de maatschappij en onze planeet.

Het waterbesparende geheim voor zoetere tomaten

Tomatentelers in het Middellandse Zeegebied worstelen met onvoorspelbare regenval en waterschaarste. Knorr steunt een eenvoudig middel om water te besparen en de gewassen goed te laten gedijen.

Terug naar top

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE