Andrélon droogshampoo | Nieuws & Media | Unilever Nederland

Andrélon droogshampoo

Andrélon Droogshampoo is hét geheim om snel tussendoor te zorgen voor een frisse coupe. Naast Verrassend Volume zijn er nu twee nieuwe varianten: Langer Fris en Zomerblond.

Fris & fruitig

Logo van Unilever bij de ingang van de deodorantfabriek in Jiutepec, Mexico.

Niets zo heerlijk als het gevoel van pas gewassen haar: fris en vol volume. Maar de volgende dag beginnen je haarwortels alweer vet te worden, terwijl je punten nog prima zijn. Hierdoor kan je haar futloos en slap aanvoelen.Met de droogshampoo van Andrélon geef je je haar tussen de wasbeurten door opnieuw dat heerlijke, frisse, luchtige gevoel en een echte volumeboost. En nu is er voor elk wat wils met de vernieuwde droogshampoo Verrassend Volume en twee nieuwe varianten: Langer Fris en Zomerblond.

De droogshampoo Verrassend Volume geeft het haar meer body en grip en zorgt voor een flinke volumeboost. De variant Langer Fris is verrijkt met ‘organic green tea’ en is speciaal ontwikkeld om haar dat snel vet wordt schoon, luchtig en langer fris te houden. De Zomerblond-variant geeft blond haar meer structuur en een zonnige look. En dit alles zonder dat je je haar nat hoeft te maken!

Hoe kun je droogshampoo het best gebruiken?

Goed schudden, breng de droogshampoo aan op droog haar en spuit op circa 20 centimeter afstand bij de haarwortels. Laat de spray twee minuten inwerken en borstel of föhn je haar. Je haar krijgt vanzelf meer volume. Na het aanbrengen van de droogshampoo kun je je haar op elke manier stylen, zonder dat het ‘instort’. 

Je kunt de shampoo ook met je handen inmasseren als het alleen om het stylingeffect gaat. De droogshampoo is ook heel geschikt als slechts een deel van je haar slap en futloos is, zoals de kruin of de pony. De droogshampoo hoeft dan ook alleen maar op deze gedeeltes te worden gebruikt.

Het geheim van de catwalk naar jouw badkamer

Met droogshampoo brengt Andrélon het geheim van achter de schermen naar jouw badkamer. Droogshampoo is een onmisbaar product in de koffer van haarstylisten en wordt veelvuldig gebruikt in de (inter-)nationale modescene, bij catwalkshows en modeshoots, omdat je hiermee heel gemakkelijk en snel meer volume en structuur in het haar kunt creëren, waardoor het beter blijft zitten. Wat ook zo fijn is aan droogshampoo is dat de warme studiolampen geen effect hebben op het kapsel.

Dus zelfs in de felle zon of in een warm kantoor blijft je haar in model!Haarstylist Arjen Huffels is helemaal gelukkig met de droogshampoo: “Je haar wordt er niet stug van, het krijgt alleen meer structuur, waardoor het makkelijker te stylen is. Bovendien heeft de droogshampoo van Andrélon een heerlijke geur, waardoor het je haar echt een frisse boost geeft!”

Een echte prijswinnaar

De Andrélon Verrassend Volume-droogshampoo die vorig jaar is geïntroduceerd, heeft verschillende nominaties en prijzen in de wacht gesleept, zoals:

  • Beauty Astir 2011 in de categorie Hair mass market'
  • Drogisterij Award 2011 Marketing Results in de categorie Haar
  • Nummer 1 Droogshampoo in een onderzoek van het tv-programma Kassa in 2012
  • Wheel of retail 2012 in de categorie Personal Care haarverzorging
  • Nominatie Telegraaf VROUW Award in de categorie Beauty - persoonlijke verzorging
Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE