Paul Polman en Anniek Mauser in Duurzame 100 | Nieuws & Media | Unilever Nederland

Paul Polman en Anniek Mauser in Duurzame 100


Oktober 2012 – Unilever CEO Paul Polman en Sustainability Director Unilever Benelux Anniek Mauser zijn hoog geëindigd in de Duurzame 100 die Trouw elk jaar publiceert.

Duurzame 100 van Trouw

Unilever logo

Sinds 2009 publiceert Trouw elk jaar de Duurzame 100, een lijst met personen die in het jaar voorafgaand aan publicatie van de nieuwe lijst zijn opgevallen op het gebied van duurzaamheid. Trouw noemt het ‘doeners’, mensen die daadwerkelijk iets hebben bereikt of iets in beweging hebben gezet.

Boegbeeld van duurzaamheid

Net als vorig jaar wordt in 2012 de tweede plaats ingenomen door Unilever CEO Paul Polman. “Paul Polman wordt gezien als het boegbeeld van het duurzame bedrijfsleven. De toezegging uit 2011 dat zijn Unilever-concern in 2020 alle voedingsingrediënten uit duurzame landbouw zal betrekken, wordt nog steeds aangehaald als een grote doorbraak”, aldus Trouw.

Daarnaast kwam Anniek Mauser, Sustainability Director Unilever Benelux, nieuw binnen in de lijst op de 17e plaats. Trouw citeert Anniek over de ambitie in het Unilever Sustainable Living Plan om de omzet te verdubbelen en de milieu-impact tegen 2020 te halveren: “Het is geen filantropie, het is een combinatie van visie en moed.”

Bekijk de Duurzame 100 2012 van Trouw voor meer informatie.

Unilever Sustainable Living Plan

In november 2010 werd het Unilever Sustainable Living Plan gelanceerd met ambitieuze doelstellingen op het gebied van gezondheid en welzijn, milieu-impact en een betere levensstandaard. Het Plan wordt onderbouwd door zo’n 60 doelstellingen, die onze leidraad vormen bij alles wat we doen.

Meer over deze onderwerpen te weten komen

Terug naar top

VOLG ONS

We zijn altijd op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in een duurzame toekomst.

CONTACT

Neem contact op met Unilever en onze teams.

CONTACTINFORMATIE